Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da, İslam ve ifade özgürlüğü konularının tartışıldığı toplantıya silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir sivil öldü, birden fazla polis yar
Danimarka'da Charlie Hebdo saldırısı ve ifade özgürlüğünün tartışıldığı toplantıyı silahlı 3 saldırgan bastı. Saldırıda 2'si polis 1'i gazeteci, 3 kişi yaralandı. Toplantının
Tarsus'ta ölü bulunan Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan, "Bir dolmuşa binip de evine gelirken bu katliamın olmasına benim aklım ermiyor, akıl sır erdiremiyorum. Kızımın tek hatası do
Almanya Başbakanı Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Hollande cumartesi gece yarısı başlayacak ateşkes öncesi, Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko ile üçlü telefon görüşmesi yaptı.
Türkiye'nin Yemen'deki Sana Büyükelçiliği ülkedeki tüm faaliyetlerini askıya almaya hazırlanıyor. Büyükelçilik personeli Türkiye'ye dönüş için hazırlıklarını tamamladı.
Ahmet Hakan, sırf müslüman oldukları için nefret suçuna kurban giden 3 müslümanla, Gezi eylemlerindeki olaylar sırasında hayatını kaybedenleri aynı kefeye koydu.
İsrail Genelkurmay Başkanı Benny Gantz, ülkesinin gelecekte Lübnan sınırındaki "düşmanlarıyla" yeniden savaşacağını söyledi.
Emniyette ''paralel yapı'' iddialarına ilişkin İstanbul merkezli 12 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen 21 polisten, emniyet amir
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan burs ve kredi almaya hak kazanan ancak gerekli taahhütnameyi onaylayamayan öğrencilere 16-22 Şubat tarihleri içerisinde ek süre tanındı.
İngiltere'de, İngiliz vatandaşlarının yurt dışında 'terör' eylemlerine katılarak ülkeye dönmelerini önlemek amacıyla hazırlanan ''terör'le Mücadele ve Güvenlik' tasarısı yasalaşt�
Almanya’nın IŞİD’e karşı savaşması amacıyla geçtiğimiz yıl Peşmerge güçlerine gönderdiği silahların PKK’nın eline geçtiği öne sürüldü.
İngilizler tarihteki en ağır yenilgilerini aldıkları Çanakkale Savaşı’nın yıldönümünde, ayrılıkçı Kürtlerle Nevruz kutlaması yapacak. 21 Mart’ta kutlanan Nevruz Bayramı, İngiliz
ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde katledilen 3 Müslüman gencin yakınları ve komşuları cinayetin nedeninin park sorunundan olmadığı nefret suçundan öldürüldüğüne işaret ediyor.
ABD'deki Quba İslam Enstitüsü’nde çıkan yangın binada büyük tahribata yol açtı. Açıklama yapan okul, ön soruşturma sonucuna göre yangının bir kişi tarafından çıkarıldığını b
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, gemi ve yat tasarımındaki teşvik oranının düşük olduğunu belirterek, " Özellikle yat ve gemi tasarımlarındaki destek miktarı artacak"