İran Devrim Muhafızları bugün gerçekleşen saldırıyla ilgili Suudi Arabistan'ı suçladı.
Resmi internet sitesinden açıklamalarda bulunan Müslüman Kardeşler, 'Suudilerin terör suçlamalarını reddediyoruz' dedi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, ABD Temsilciler Meclisinde onaylanan karar tasarısında Türkiye’ye "kınama kararı" çıkmasına tepki gösterdi.
FETÖ sanığı Türk Solu Gazetesi yazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu’nun, örgüte ait bir şirkette sigortalı olarak çalıştığı gündeme geldi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk-İslam kültür mirasının önemli unsurlarından mevlevi mukabelesi ya da Ayin-i Şerif olarak adlandırılan Sema ayininin aslına uygun şekilde korunması,
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, TRT'de yayınlanan Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nı eleştirerek, "Kur'an ses yarışmalarının güftesi olarak kullanılacak bir kitap değildir. Ku
Danimarka’nın Rodby kentindeki feribotların hepsi boşaltılırken, Danimarka ve Almanya arasındaki tüm feribot trafiğinin de telefondan gelen bir tehdit üzerine durdurulduğu bildirildi.
Suriye'de Beşar Esad'ı destekleyen silahlı ittifak grubu, Amerika'nın yaptığı operasyonların durmaması halinde ülkedeki Amerikan askeri varlıklarını vuracaklarını açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bölgedeki her türlü gerilim, en son Katar ve Suudi Arabistan arasında ortaya çıkan bu gerilimler, Türkiye'yi de birinci derecede etkiliyor." dedi.
İran'da yaşanan terör olayları ardından Türkiye'ye gelen Zarif, "Yaşanan endişeli olaylar için Türkiye'nin görüşlerine ihtiyaç var." dedi.
Katarla ilişkilerini koparan Birleşik Arap Emirlikleri, sosyal medya veya diğer platformlarda, Katar'a karşı olumlu bir yorum yapan vatandaşlarına 15 yıla kadar hapis veya 136 bin dolar para c
İran'ın başkenti Tahran'da önce İran parlamentosu sonra da Humeyni'nin türbesine düzenlenen saldırıları DEAŞ üstlendi.
Trump ile S. Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz arasındaki telefon görüşmesinde iki liderin bölgesel istikrar ve terörün finansmanının önlenmesi konularını ele aldığı bildirildi.
İranlı yetkililer devlet televizyonuna yaptıkları açıklamada saldırıyı DEAŞ'ın düzenlediğini söyledi.
Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ülkesinin, komşularıyla yaşadığı diplomatik krizin çözümü için "diyaloğa hazır" ve "arabuluculuğa açık" olduğunu bildirdi.