Hamas liderlerinden Sami Ebu Zuhri, “Arap liderlerinden her kim Siyonist Başbakan Binyamin Netanyahu veya herhangi bir Siyonist lideri ağırlarsa bu Kudüs’ten vazgeçme, Filistin halkını sır
Tunuslu aktivistler, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın 27 Kasım'da gerçekleştirmesi planlanan Tunus ziyaretini protesto etme çağrısında bulundu.
İran Deniz Kuvvetleri'nin, Suudi Arabistan'a ait bir balıkçı teknesine el koyduğu ve teknede bulunanları tutukladığı belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da üniversite laboratuvar açılışı ve kütüphane temel atma töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, önemli mesajlar verdi.
Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, "Yeniden Refah Partisi" adıyla bir parti kurduklarını açıkladı.
Bulgaristan Ulusal Gelir Ajansı, Başmüftülüğün devlete borçlarını bahane ederek Sofya Yüksek İslam Enstitüsü’nün binasını gizli artırmayla sattı.
Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) tarafından düzenlenen programda konuşan Genel Koordinatör Aynur Sülün, tesettürün ruhundan, anlam ve amacından çok uzak kıyafetleri tesettür diye
Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Ziya Selçuk, Habertürk ekranlarında düzenlenen canlı yayında Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. Selçuk atanamayan öğretmenlere dair, "Ekonominin gidişat�
Yerel seçim öncesi son anket sonucu açıklandı. Gezici Araştırma'nın sahibi Murat Gezici, AK Parti ve MHP ittifakı için çok önemli değerlendirmelerde bulundu, son oy oranlarını açıklad
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan "Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Siyasi Diyalog Toplantısı"na ilişkin ortak açıklamada, "Kapsamlı Ortak Eylem Planı’nın ve bu anlaşma uyarınca y
Gazze’ye sızmaya çalışan Mossad’a Hamas tarafından karşı istihbarat hamlesi geldi. Mossad’ın sızma planlarını deşifre eden Hamas, ajanları ifşa etti.
Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, katıldığı antisemitizm ve Siyonizim karşıtlığı ile mücadele konferansında Müslüman göçmenleri hedef aldı.
Osmanlı Devletinin son günlerine yaklaşılmış; İttihat ve Terakki Cemiyeti, yönetimi her alanda ele geçirmeye başlamıştı.
Mehcetu’l-Kudüs Müessesesi bugün (21 Kasım Çarşamba) yaptığı açıklamada, Damon Cezaevindeki Filistinli kadın esirlerin cezaevi idaresiyle, gardiyanların baskıları ve zulümleri nedeni
İbranice yayın yapan Yedioth Ahronoth gazetesi, Bahreyn Krallığının önümüzdeki yıl işgalci İsrail’le bir barış anlaşması imzalayacağını belirtti.