Görmez, dindarların anlamsız güç kavgalarının, genç kuşakları olumsuz etkilemesinden endişe ettiğini söyledi.
Suriye sınırına yaklaşan SU-24 uçağı, iki Türk F-16'sının bölgeye sevkinden sonra sınırdan uzaklaştı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, buğday, mısır, çeltik ve ayçiçeği üretiminde geçen yıl cumhuriyet tarihinin rekorunun kırıldığını bildirdi.
Mısır'da askeri darbe ile görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Mursi ve İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii'nin de aralarında bulunduğu mal varlıkları dondurulan 572 kişinin isim
Orta Doğu'da meydana gelen neredeyse hemen her olay petrol, doğal gaz gibi kaynakların fiyatlarını da etkilediği için 2014 yılında enerji kaynakları üzerinde söz sahibi ülkelerin bölgeye
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İdarenin 2013'te inşaat sektörüne yaklaşık 10,5 milyar liralık yatırım yaptığını belirtti.
Bülent Yıldırım, İsrail ve yargıdaki cemaat yapılanmasının İHH'yı hedef aldığını anlatırken çarpıcı bir örnek verdi: Mavi Marmara katliamı için dava açılacağı zaman, bu grubu
Başbakan Erdoğan, "Sermaye ve dünya küreselleşirken, terörle mücadele de mutlaka küreselleşmelidir" dedi.
ABD Başkanı Obama tarafından aday gösterilen ve ABD Senatosunca onaylanan Yellen Fed’in ilk kadın başkanı olacak.
İsrail'in ambargosu ve Mısır'ın tünelleri yıkması nedeniyle Gazze'de yaşanan akaryakıt krizi her geçen gün büyüyor.
Geçen hafta Herkül kar fırtınasının vurduğu ABD'de bu kez de Kutup girdabından kaynaklanan dondurucu soğuklar etkili oluyor
Mısır Hürriyet ve Adalet Partisi katliamların sorumlularının cezalandırılması için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne suç duyurusunda bulundu.
Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı Heniye, "Batı Şeria'daki kardeşlerimizle barışmaya hazırız. 2014 Filistin için barış yılı olacak" dedi.
Suriyeliler için AFAD koordinasyonunda yeni yardım kampanyası başlatılacak.
Çin, Abe'nin bölge liderlerine bir araya gelme çağrısını "ikiyüzlülük" olarak niteledi.