CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, yumruklu saldırıda bulunan Orhan Ö. Meclis polisi tarafından gözaltına alındı.
Hindistan’da beş hafta sürecek dünyanın en büyük seçim maratonu başladı. Ülkede 814 milyon seçmen bulunuyor.
Ukrayna'nın doğusunda Donetsk kentinde ayrılıkçıların tek taraflı ilan ettiği yasama meclisi, 11 Mayıs’a kadar Rusya’ya katılmak için referandum düzenleneceğini açıkladı.
Mısır'ın Asvan kentinde iki aşiret arasında çıkan çatışmalarda ölü sayısı 25'e yükseldi. Olayların büyümesi üzerine Başbakan İbrahim Mihlib ve İçişleri Bakanı Muhammed İbrahi
Eski tefsir kaynaklarında da gayet sarih biçimde ifade edildiği gibi, Mekke halkının çoğunluğunu oluşturan müşriklerdir.
Rize'de, sınavdan aldığı puanın iki gün sonra silindiğini ileri süren öğrenci yalan söylediğini itiraf etti.
Filistin'in BM sözleşmelerinden 15'ine taraf olma başvurusunun ardından, İsrail, Filistin Yönetimi’ne verilmesi gereken aylık 140 milyon dolar civarındaki vergi ve gümrük gelirlerini bloke
Beyin kanaması geçirdikten sonra sağlık durumu tartışma konusu olan Irak Cumhurbaşkanı'nın yeni fotoğrafları yayınlandı. Talabani önceki fotoğraflarına göre daha sağlıklı görünü
Bosna savaşında, Sırplar tarafından öldürülen 6 oğlu ve eşinin yıllardır mezarlarını arayan Hava Tatareviç'in çocuklarından ikisinin cesetlerine Tomaşitsa'daki toplu mezarda ulaşıld
Suriye'nin Keseb kasabasındaki çatışmalar nedeniyle evlerinde mahsur kalan ve muhalifler tarafından kurtarılarak Türkiye'ye getirilen yaşlı Ermeni kardeşlere Türkiye kucak açtı.
Hamas’ın beslendiği hareket olan Müslüman Kardeşler Cemaati'ne hep kuşkuyla bakan Mübarek rejimi Hamas’a karşı da hep mesafeli olmuş ve ilişkileri hep soğuk tutmuştur.
Filistin'deki Hamas hareketi, Gazze'ye desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etmek için Başbakan Erdoğan'ın resminin de bulunduğu afişi kentin en büyük caddelerinden birine astı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Reyhanlı ilçesine sığınan çocuklar, hayatını kaybeden babalarının fotoğrafıyla teselli bulmaya çalışıyor.
Ak Parti'nin ABD destekli Gülen ve Gezi platformu tarafından ikttidardan düşürülmeye çalışıldığı son dönemlerde ABD basını seçimi Erdoğan'ın zaferi olarak yorumlarken ABD'ye de mesa
Birleşmiş Milletler, Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki 19 bin Müslümanın, Hristiyan militanların saldırılarından korunmaları amacıyla tahliye edileceğini açıkladı.