İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kentte son bir hafta içinde gerçekleşen Kobani eylemlerinde toplam 348 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Uluslararası Af Örgütü tarafından hazırlanan bir rapora göre Irak'ta son aylarda çok sayıda Sünni sivil, Şii milisler tarafından kaçırıldı ve öldürüldü.
Sizi şimdi severek izlediğimiz Yeşilçam filmlerinden birine götürmek istiyorum. Halide Edip Adıvar’ın ‘Vurun Kahpeye’ isimli eserinin Orhan Aksoy tarafından sinemaya (Yeşilçam’a) uyarla
PKK kotasından CHP'ye alınan Sezgin Tanrıkulu, Kobani bahanesi ile sokakları savaş alanına çeviren vandalları kışkırtan mesajlarını skandal biçimde savundu. Tanrıkulu, Cumhurbaşkanı E
Dünyanın en önemli alimleri arasında gösterilen Afrika araştırmaları uzmanı ünlü Müslüman bilim adamı Prof. Dr. Mazrui, 81 yaşında ABD'de hayatını kaybetti.
Özel harekat taburu ile karakola bir grup PKK’lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı girişiminde bulunuldu.
Kafalarına, evlerine, şehirlerine yağan füzelere, bombalara, ölümlere rağmen Amerikancılık yaftası yine İslamcı örgütlere kalıyordu. Propaganda böyle bir şey işte.
Militanlarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 37 kişi yaşamını yitirdi.
16 yıldır Türkiye'de görülmeyen çocuk felcinin son günlerdeki yoğun göçler sebebiyle yeniden görülebilmesi ihtimalina karşı bir hafta boyunca bazı bölgelerde aşı yapılacak
IŞİD, internetten yayımladığı dergisinin kapağına fotomontajla örgüt bayrağı dikilmiş Aziz Petrus Meydanı'nın fotoğrafını koydu.
İçine düştükleri vahim durum nedeniyle kendilerini birden spot ışıkları altında bulan Ezidiler, bu uluslararası ilgiden aslında hoşlanmayacaklardır. Alışılmadık inançları nedeniyle
IŞİD, kendi çizdikleri Kobani'yi işgal haritası yayınlayınca koalisyon güçleri tarafından vuruldu.
AB, 3 haftadır IŞİD saldırısı altında bulunan Suriye Kobani'den Türkiye'ye sığınanlar için 3,9 milyon avro insani yardım kararı aldı.
Dışişleri Afrika Masası Genel Müdürü Dizdar: "Türkiye, Gazze'nin imarı için ilave 200 milyon dolar daha yardımda bulunacak" dedi.
SDA Genel Başkan Yardımcısı ve Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegoviç seçimleri kazandıklarını ilan etti.