Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
İngiltere'de Theresa May hükümetinin Avam Kamarasından sorumlu bakanı Andrea Leadsom, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hükümetteki görevinden istifa ettiğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitim çalışanları için düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, 'Eğitimi siyasi hesaplaşma aracı haline dönüştürmek, açık söylüyorum en büyük
Giresun'un Espiye ilçesi kırsalında güvenlik güçlerine teslim olan İranlı "Kawa" kod adlı terörist Behrüz Düdükkanlu'nun verdiği bilgiler doğrultusunda, güvenlik güçlerince Trabzon'u
İtalya'da sağ görüşlü Forza İtalya partisinin lideri ve 26 Mayıs'ta yapılacak Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde aday olan Silvio Berlusconi, 'Belki de Avrupa Birliği (AB), Türkiye'yi y
İran Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Mahmud Vaizi, bazı ülkelerin ara buluculuk için çaba gösterdiğini ancak mevcut şartlarda ABD ile müzakerenin anlamı olmadığını söyledi.
NATO'nun Afganistan'daki komutanı Scott Miller, ''IŞİD Afganistan ve bölge için çok tehlikeli bir örgüttür'' dedi.
Huawei, ABD tarafından uygulanan yaptırımlar nedeniyle kendi işletim sistemini geliştirdiğini açıkladı.
Tunceli Belediyesi oy çokluğuyla 'Tunceli' yazan belediye tabelasının 'Dersim' olarak değiştirilmesine karar verdi.
ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türk askerlerinin S-400 eğitimi alacağı Rusya'daki Gatchina üssü de yaptırım listesine alındı.
Suudi Arabistan'da aralarında tanınmış İslam alimi Selman el-Avde'nin de yer aldığı din adamlarını Ramazandan sonra idam etmeye hazırlandığı ileri sürüldü.
ABD ile İran arasındaki sular ısınırken yapılan bir anket Amerikan halkının yarısının ‘birkaç yıl içinde’ savaş çıkmasını beklediğini ortaya koydu. Bu fikre sahip olan ABD’li
1950’den beri kalemiyle kendi halkına yol göstermeye çalışan, modern zamanın çarklarına kapılmadan yürüyen, halkına yabancılaşmayan ve Türk düşünce dünyasında büyük izler bıra
ABD’nin Türkiye dahil sekiz ülkenin İran yaptırımları muafiyetini kaldırmasının ardından, Türkiye’nin İran’dan petrol alımını tamamen durdurduğu öne sürüldü.
Akar, ABD-Türkiye arasındaki S-400 hava savunma sisteminden kaynaklanan gerilim ile ilgili konuştu