Sosyal Medya

Güncel

Yıldırım'dan İmamoğlu'nun canlı yayın çağrısına yanıt

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu'nun televizyon programına çıkma çağrısına, 'Olabilir tabii. Onlar konuşulur kararlaştırılır. Tek başına olmaz' yanıtını verdi. Karar vermek için düşünüp düşünmediği sorulan Yıldırım, 'Gerekirse olur. Daha günümüz var' dedi.



AK Parti Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Binali Yıldırım, CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile birlikte cuma namazını BeyoÄŸlu'nda Arap Camisi'nde kıldı.

Cuma namazının ardından Oktay ve Yıldırım, Arap Cami Mahallesi Muhtarı Verkin Arıoba KasapoÄŸlu'yla görüÅŸerek, mahallenin sorunlarını dinledi. Esnafı da ziyaret eden Oktay ve Yıldırım, onlarla sohbet etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, BeyoÄŸlu'nda vatandaÅŸların ve esnafın ilgisinin güzel olduÄŸunu söyledi.

Yıldırım, bir gazetecinin, CHP Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'yla beraber televizyon programına çıkma konusuna iliÅŸkin, "Olabilir tabii. Onlar konuÅŸulur kararlaÅŸtırılır. Tek başına olmaz" cevabını verdi.

Yıldırım, "Karar vermek için düÅŸünüyor musunuz?" sorusunu ise "Gerekirse düÅŸünülür. Daha günümüz var" ÅŸeklinde yanıtladı.

'Ä°STANBUL'DA Ä°HTÄ°YACIN 7 KATI KAMU GÖREVLÄ°SÄ° VAR'

"CHP'nin, YSK'nın oluÅŸturduÄŸu sandık kurulu listesinde yine kamu görevlisi olmayan kiÅŸilerin bulunduÄŸu iddiasına" iliÅŸkin soru üzerine Yıldırım, ÅŸunları söyledi:

"Ä°tiraz etsinler, deÄŸiÅŸtirsinler. Listeler önceden verilmiyordu artık veriliyor. Önceden yanlış yaptıkları için ÅŸimdi Seçim Kurulu karar aldı, partilere listeleri veriyor. Partiler de uymayanları deÄŸiÅŸtirtiyor. Bu normal bir ÅŸey."

Yıldırım, "Yine kamu görevlisi olmayan kiÅŸilerin olması durumunda seçim tekrarı olur mu?" sorusunu, "Ne alakası var. Bunu deÄŸiÅŸtirmek için zaman var. Ä°tiraz edecekler. Ä°stanbul'da ihtiyacın 7 katı kamu görevlisi var" sözleriyle yanıtladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.