Sosyal Medya

Güncel

İmamoğlu'ndan Abdullah Gül'e teşekkür

CHP-İYİ Parti Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erkem İmamoğlu, TV5'te Yıldıray Oğur'un 'Medya Analiz' programında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür etti.



11. CumhurbaÅŸkanı Gül'ün Ä°stanbul seçimlerine dair yaptığı eleÅŸtirinin önemli olduÄŸu deÄŸerlendirmesinde bulunan Ä°mamoÄŸlu, Gül'e teÅŸekkür etti.

TV5'te  'Medya Analiz' programında adalet duygusuna sahip insanların önemine deÄŸinen Ä°mamoÄŸlu, "Ä°nsan ne arar ülkede üst ses arar. Bazen o üstler konuÅŸunca toplum rahatlar, dönüp ona baktığında güven duyar. Bu toplumda herkesin üstünde adaleti temsil eden, adalet duygusunu hissettiren insanların varlığı topluma nefes aldırır" ÅŸeklinde ifade etti.

Konuya iliÅŸkin açıklamasında 11. CumhurbaÅŸkanı Gül' teÅŸekkür eden Ä°mamoÄŸlu, ÅŸu ifadeleri kullandı:

" Karşınızdaki insanın bu toplumda eÅŸit bir ÅŸekilde siyaset yapma fırsatını elinden alıyorsunuz. Bazen yargı eliyle, bazen ordu tarafından yapıldı. Sayın Gül'ün CumhurbaÅŸkanıyla ilgili açıklamasından sonra çok teÅŸekkür etim. Bunun daha üst perdeden söylenmesi lazım. O tür sıkıntıları yaÅŸamış biri olarak, eski bir cumhurbaÅŸkanı olarak bunları söylüyor."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.