İran'la müzakereler ve Filistin'le yürütülen barış sürecinde Amerika ile ters düşen İsrail yeni müttefik arayışlarına giriyor. İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman yaptığı açıkla
İİT Genel Sekreteri İhsanoğlu, "Suriye gücünü her gün biraz daha kaybediyor, alt yapısı, abideler, varlıklar, zenginlikler yok ediliyor. Bütün dünya eli kolu bağlı seyrediyor" dedi.
Lübnan'da İran Büyükelçiliği'ne gerçekleştirilen saldırıyı El Kaide bağlantılı Abdullah Azzam Tugayları üstlendi.
Suriye'de Esad güçlerinin saldırısında şehid olan Tevhid Tugayı komutanı için bugün Fatih Camii'nde giyabi cenaze namazı kılınacak
İRAN, çeşitli füzelerle donatılabilen ve 2 bin kilometre menzile sahip yeni ürettiği insansız hava aracını görücüye çıkardı.
Ülkenin orta batısında etkili olan şiddetli yağış, fırtına ve hortumlar, en az 3 kişinin ölümüne, 40'tan fazla kişinin de yaralanmasına yol açtı.
ABD'nin orta batısındaki 10 eyaleti vurması beklenen şiddetli yağış, fırtına ve hortumların oluşturduğu hava sistemi etkili olmaya başladı.
Libya'nın başkenti Trablus'ta milis güçlerinin protestoculara saldırısında ölenlerin sayısının 48'e yükseldiği bildirildi.
ABD Başkanı Obama, P5+1 ülkeleriyle İran arasındaki müzakerelerle ilgili, "Yeni yaptırımlar getirmeye ihtiyacımız yok. Askeri seçenekler her zaman karmaşıktır ve istenmeyen sonuçlar do�
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Üniversitelerin kendi kampüsü içerisinde bir mabede yer vermemiş olması büyük bir eksiklik olmuştur, bu eksiklik en kısa zamanda inşallah telafi
ABD Başkanı Barack Obama’nın, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya 'tam bir baş belası' dediği ileri sürüldü.
Mısır'da Afrika Şampiyonlar Ligi finalinde attığı gol sonrası “Rabia işareti" yaptığı gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakılan forvet oyuncusu Ahmed Abduzzahir, satış listesine k
Rabia Platformu Sözcüsü ve gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, Suriye, Filistin ve Mısır'da yaşanan sıkıntıların, "doğum sancısı" olduğunu söyledi.
İran, Sanayi, Ticaret ve Maden Bakanı Yardımcısı Safder Rahmetabadi’nin, uğradığı suikast sonucu öldüğü bildirildi.
ABD, BM’nin Bilim Eğitim ve Kültür Kurumu'ndaki (UNESCO) oy hakkını bugün resmen kaybetti.