Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İdarenin 2013'te inşaat sektörüne yaklaşık 10,5 milyar liralık yatırım yaptığını belirtti.
Bülent Yıldırım, İsrail ve yargıdaki cemaat yapılanmasının İHH'yı hedef aldığını anlatırken çarpıcı bir örnek verdi: Mavi Marmara katliamı için dava açılacağı zaman, bu grubu
Ünlü ozan Homeros'un Troya Savaşı'nı anlattığı İlyada Destanı adlı eserinin bazı bölümleri Kürtçeye çevrildi.
İsrail'in ambargosu ve Mısır'ın tünelleri yıkması nedeniyle Gazze'de yaşanan akaryakıt krizi her geçen gün büyüyor.
Geçen hafta Herkül kar fırtınasının vurduğu ABD'de bu kez de Kutup girdabından kaynaklanan dondurucu soğuklar etkili oluyor
Mısır Hürriyet ve Adalet Partisi katliamların sorumlularının cezalandırılması için Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne suç duyurusunda bulundu.
Suriyeliler için AFAD koordinasyonunda yeni yardım kampanyası başlatılacak.
Mursi'nin oğlu Usame, babasının kendisini savunmak için avukata vekalet vermeyeceğini söyledi.
İç savaşın sürdüğü Suriye sınırında konuşlu hudut karakollarında görevli Mehmetçik, kaçakçılara göz açtırmıyor.
Maliki, Enbar’da yürütülen operasyonlarda Felluce'deki yerleşim yerlerinin vurulmaması talimatı verdi.
İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Üniversitesi'nce yürütülen proje, yatırımcıya yol gösterecek.
Filistin, İsrail ile 20 yıllık doğalgaz anlaşması imzaladı.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Arap barış girişiminin, Filistin-İsrail anlaşmazlığına çözüm çerçevesinin bir parçası olduğunu söyledi.
Güney Sudan'da çatışmaların artması üzerine, ülke genelinde çok sayıda sivil BM'nin kontrolü altındaki kamplara sığınmaya çalışıyor.
Suriye Hava Kuvvetlerine bağlı helikopterler, muhaliflerin denetimindeki bölgelere "varil bombasıyla" saldırı düzenledi.