Sosyal Medya

YaÅŸam

Kadın seçmene ikna odası

Yaklaşan yerel seçimler cemaati harekete geçirdi. Cemaat broşürlü kara propagandanın ardından ev toplantıları yaparak kadınlara “AK Parti’ye oy vermeyin” diyor.



YEREL seçimler yaklaÅŸtıkça Türkiye’nin huzurunu bozmaya devam eden bazı güçler, kara propagandasını sürdürüyor. 17 Aralık operasyonu ve sonrasında gelen soruÅŸturmalarla hükümete darbe vurmaya çalışan paralel yapının giriÅŸimleri baÅŸarısız kalınca devreye cemaat girdi. Cemaat, 30 Mart'taki yerel seçimlerle ilgili saha çalışması baÅŸlattı. AKÅžAM'ın gündeme getirdiÄŸi “broÅŸürlü paralel seçim kampanyası”nın ardından AK Parti'nin kadın seçmenlerinin de yönlendirilmesi için çalışma baÅŸlatıldığı ortaya çıktı. 

HEDEF DÄ°NDAR KADIN SEÇMEN 
Ev kadınlarıyla ile haftanın bir günü sohbet toplantıları düzenleyen cemaatin kadın üyeleri seçimlerde oy yönlendirmesi yapmaya baÅŸladı. Özellikle Anadolu'daki illerde faaliyete geçen yapılanma iddiaya göre medyayı takip etmeyen dindar kadın seçmenleri hedef aldı. Ev toplantılarında adeta propaganda yapılıp kadınlara “AK Parti'ye gönül verseniz de bu seçim oy vermeyin” uyarısı yapılıyor. Bu toplantılara özellikle sözü geçen ve camiada saygınlığı olan “hoca” adı verilen kadınların önderlik ettiÄŸi öÄŸrenildi. 

YEMÄ°N BÄ°LE ETTÄ°RÄ°LÄ°YOR
Telkinler üzerine kadın seçmenlerin yıllardır gönül verdikleri ve yaÅŸam tarzları doÄŸrultusunda benimsedikleri AK Parti'nin dışında baÅŸka bir partiye oy vermek istemedikleri ancak arada kaldıkları öÄŸrenildi. Kafası karışan kadın seçmenlere yemin bile ettirildiÄŸi iddia edildi. 

TEPKÄ° GÖSTERDÄ°LER
Toplantılarda kadın seçmenlerin uyarıya tepki gösterdiÄŸi de belirtiliyor. Tepkilerin başında ise “AK Parti iktidarında baÅŸörtümüzle giremediÄŸimiz yerlere artık biz ve çocuklarımız giriyor...

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.