Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, PKK ile PYD'nin amacının aynı olduğunu söyledi. Erdoğan, "Dertleri Kuzey Suriye'de bir devlet oluşturmak, buna sıcak bakamayız" dedi.
Tacikistan, Eğitim Bakanlığı yetkilisi Rahimjon Saidov, 'Misyonları belli olmadığı için' Gülen hareketinin okullarıyla yapılan anlaşmanın 2015 yılına kadar olduğunu ve bu sürenin uza
ABD, IŞİD'e düzenledikleri hava saldırılarında sivillerin de öldürülmüş olabileceğini ve araştırdıklarını açıkladı
İslami bankacılığın işlem hacmi yıllardır artış kaydetmekte. Uluslararası finans merkezleri d, Şeriat’a uygun bankacılık talep eden şeyhlere ve devlet fonlarına hizmet vermek için ge
Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, Sultanahmet'te polise yapılan saldırı hakkında çok tartışılacak bir açıklama yaptı.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı grup toplantısında, bedelli askerlik başvurularının sayısını açıkladı. Yılmaz, son rakamın 60 bine yakın olduğunu söyledi.
İsrail mahkemesi Temmuz'da üç İsrailli öğrenciyi kaçırıp öldürme suçuyla yargıladığı Filistinli Husam Kavasme'ye ömür boyu hapis cezası verdi.
Suriyeli bir çocuk, ailesiyle yiyecek bir şeyler bulmak için gittiği halde karıştırdığı çöpten salatalık çıkınca çok sevindi.
CIA, 1950 ve 60'lı yıllarda ABD'de tavan yapan UFO gözlemlerinin arkasında gizli uçak denemelerinin yer aldığını açıkladı.
Hasar gören seraları çiftçilerin omzuna çıkarak inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı görevden alındı.
Akdoğan: Gerekçeli kararı görmeden hüküm verenlerin samimiyetsizliği çok açıktır.
Avropa.info da geçen haberde: Azerbaycan'ın Zakatala bölge savcılığında görev yapan Seyfullah KURBANOV; namaz kıldığı için işine son verildiğini belirtti. Konuyla ilgili basına açıkl
Savaşın uzamasını mücahid gruplar arasındaki "fitne hastalığı"na bağlayan Cunuduş-Şam Lideri Muslim Şişani, "Suriye'de kabiliyetli komutanlar çok fazla yok. Burada parası ve nüfuzu ol
KCK Yürütme Konseyi Başkanı Cemil Bayık, çözüm sürecinde hükümetin yaklaşımına ilişkin çok sert açıklamalar yaptı. Yol haritasının kabul edilmemesi durumunda bunun bir savaş ilan
Başbakan Davutoğlu, Suriye sınırında kaçakçılara müdahale ederken alıkonulan astsubayın MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirildiğini açıkladı.