Sosyal Medya

Güncel

Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlatan eylemci: Korumalar beni taciz etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ayakkabı fırlattıktan ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Yunus Emrah Sermet, serbest kaldıktan sonra yaşadıklarını anlattı. Sermet; “Olaydan sonra korumalar bana alt katta çok kötü davrandı. Yukarıda basının önünde bir şey yapmadılar ama fiziksel tacizde bulundular” dedi.



 Ankara’da CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’na ayakkabı fırlatan Yunus Emrah Sermet, polise verdiÄŸi ifadenin ardından serbest bırakıldı. Ä°stanbul Pendik’te oturan ailesinin yanına dönen Sermet, yaÅŸananları Ä°HA’ya anlattı. Yunus Emrah Sermet, “Babam 12 Haziran’da iÅŸ kazası geçirdi. Vücudunun yüzde altmış beÅŸi yandı. Fabrika sahibi Bülent Toprak kaza sonrası geldi ve yardım edeceÄŸini söyledi ama yardım etmedi. Daha sonrada ErdoÄŸan Toprak da inkar etti. Ben iki defa KılıçdaroÄŸlu ile görüÅŸmek istedim fakat olmadı, görüÅŸemedim. Artık en son dayanamadım ben toplantıda bu ayakkabıları fırlattım. Bana psikolojimin bozuk olduÄŸunu söyledi. Kendisine soruyorum bu adam bu hale nasıl geldi. Yangının amatör kamera görüntüleri dahi var. 

 


Bunu araÅŸtırsınlar madem inkar ediyorlar, bu adam da bir Türk vatandaşı araÅŸtırsınlar. Madem iftara atıyoruz onun fabrikasında çalışmadık, nerede çalıştı, nasıl bu hale geldi gelsin kendi araÅŸtırıp bulsun ben ona dava açayım” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

'KILIÇDAROÄžLU’NUN KORUMALARI BANA KÖTÜ DAVRANDI'

Olaydan sonra KılıçdaroÄŸlu’nun korumalarının kendisine kötü davrandığını belirten Yunus Emrah Sermet, “Olaydan sonra korumalar bana alt katta çok kötü davrandı. Yukarıda basının önünde bir ÅŸey yapmadılar ama fiziksel tacizde bulundular. Bana 300 liralık ayakkabı giyiyorsun dediler. Bakarsanız giydiÄŸim ayakkabılar 30 liradır. Benim terörist bir grup olduÄŸumu ve terör polisine teslim edeceklerini söylediler. Senin kafanı kopartırız ama KılıçdaroÄŸlu’na dua et dediler. Benim yaptığım eylem ne AK Parti, ne CHP ne de baÅŸka bir partiyedir; benim tepkim tüm hepsinedir” dedi.

Baba ReÅŸat Sermet ise, yaÅŸadıklarını ÅŸöyle anlattı: “Beni inkar ediyorlar. Elimde fotoÄŸraf ve amatör kamera görüntüleri var. Görüntülerdeki yanan kim bana bunu açıklasınlar. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım benim iÅŸlemlerimi yapıp beni emekli etmezlerse çocuÄŸumla el ele meclis önünde kendimizi yakarız. Bize sahip çıkılsın, inkar edilmesin. Ben kullanmam gereken yanık elbisesini bile arkadaÅŸlarım ve komÅŸularım sayesinde 1,5 ay sonra alabildim. Bana nasıl iftira atıyorsunuz, diyebiliyorsunuz. Ben Toprak’lardan ÅŸunu istiyorum buraya gelip benim yüzüme karşı çalışmadığımı söylesin ben o zaman cezama razıyım.”




Ä°HA 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.