Acaba TV kartını imal edip buraya “Fabrika ayarlarına dön.” dosyasını koymayı akledebilen insana, hayatının her hangi bir kesitinde böyle bir imkân sunulmuş mudur?
Afganistan'ın Kunar kentinde, NATO tarafından düzenlenen hava saldırısında ikisi Taliban militanı 14 kişi hayatını kaybetti.
Merkezi hükümete isyan ettiği için cezalandırılıp yatırım yapılmayan ve kara listeye alınan şehirlerimizi biliyor musunuz?
16 yıl cezaevinde yatan kamuoyunda Salih Mirzabeyoğlu olarak bilinen yazar Salih İzzet Erdiş'in yeniden yargılanacağı davada 'infazı devamı' kararı verilerek tekrar cezaevine gönderilmek is
Bonzainin Türkiye’ye 2010 yılında girdiği, 1 yıl içinde 400 çocuğun bu maddeden hayatını kaybettiği belirtildi.
Teknenin batması sonucu 30'dan fazla kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın arazisine yapılan ve daha önce de 2 defa yangın çıkan inşaatın asansörü 32. kattan zemine çakıldı. Olayda hayatını kaybeden 10 işçini
Almanya'nın Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) silah ve teçhizat yardımı sevk edilmeye başlandı.
Çıkan çatışmada 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
Afrika'nın batısında etkili olan salgın şimdiye kadar iki bine yakın kişinin hayatına mal oldu. Uzmanlar virüsün 20 bin kişiye daha bulaşmasından endişe ediyor.
Amyatrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalığına dikkat çekmek için yürütülen Ice Bucket Challenge (Bir kova buz) kampanyasına yönelik yayınlarda artık doyuma yaklaşıldı. Peki acaba kampany
Yemen Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi, 'ülkenin krizden çıkması için' bir hafta içerisinde yeni hükümetin kurulması ve akaryakıt fiyatlarının düşürülmesi kararı aldı.
Ücret artışı ve fazla mesainin sınırlandırılması talebiyle makinistler iş bırakma eylemi yaptı. Yük ve yolcu trenlerinin çalışmaması, hayatı olumsuz etkiledi.
Türkiye, ABD ile AB arasında yürütülen Transatlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı Anlaşması’na (TTIP) dahil olmak için girişimlerini yoğunlaştırdı. Eylül ayında 'teknik görüşme
Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, ülkesinin hiçbir bloğa üye olmamasına yönelik politikasının son bulmasını öngören yasa tasarısını parlamentoya göndereceklerini açıkladı.