CNN Türk'teki işine son verilmesinin ardından önce Sokak TV sonra Halk TV'de program yapan Ayşenur Arslan, yine işsiz kaldı. Arslan'ın dün attığı 'Yandaş medya dökülüyor' twitinin ard�
Etiyopya'da Sudan'la barış görüşmeleri yapan Kuzey Sudan Halk Kurtuluş Hareketi (SPLM-N) heyetinin İsrail heyeti ile gizli görüşmelerin yapıldığı iddia edildi.
Al Jazeera Türk'ün internet sitesi bugün Suriye Elektronik Ordusu isimli Hacker grubu tarafından hacklendi. Al Jazeera Türk'ün sayfasıyla beraber Türkiye'den Yemeksepeti, dünyadan Ferrari, Fo
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, kanserojen madde ihtiva eden ayakkabıların fotoğraflarını kamuoyu ile paylaştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Erenköy Gümrük Müdürlüğüne bağlı
Irak Şam İslam Devleri'nin (IŞİD) insanlık dışı uygulamaları sebebiyle hayalet kente dönüşen Musul'da örgütün koyduğu sıkı yasaklar bitmek bilmiyor. Son olarak IŞİD örgütünün i
Rusya’nın Arapça yayın kuruluşu Rusya el-Yovm, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim’le görüştüğünü bildirdi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Şırnak-Siirt karayolu ekiplerin çalışması sonucu yeniden ulaşıma açıldı
HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken Kandil'e gitti. HDP heyetinin diğer iki isminin hükümetle yapacağı görüşmeler ise hafta sonu yapılacak İmralı ziyareti sonrasına kaldı.
İran'ın Pakistan sınırındaki Sistan ve Belucistan eyaletinde güvenlik güçlerine düzenlenen silahlı saldırıda 3 asker öldürüldü.
Salih, Ahmet, Riyad ve Hasan. En küçüğü 8 en büyüğü 13 yaşında. Kudüs’te yaşıyorlar veya yaşam mücadelesi veriyorlar.
TBMM’de bir CHP milletvekilinin danışmanına, “ahlak soruşturması” açıldı. CHP milletvekilinin danışmanı Y.A.’nın Meclis’te banko görevlisi olarak çalışan Ş.O. ile yaşadığı ö
ABD’yi saran siyahi öfkenin merkez üssü Ferguson'da protestocular polis araçları ve mağazaları ateşe verirken California’da Amerikan bayrağı ayaklar altına alındı. Bazı kentlerde ulusa
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı gazeteci yazar Etyen Mahçupyan, Cemaat'in hükümetle yaşadığı gekişmede neden kaybettiğini yazdı.
Silopi'de yıllarca hamallık yapıp kazandıklarıyla ticarete atılan Ahmet Yusufoğlu, kurduğu şirkete geçmişini unutmadığını göstermek için "hamal" adını koydu.
Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO), Ermenistan mutfağının ayrılmaz bir parçası olduğunu belirttiği lavaşı "Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi"ne ekledi.