ABD, 1987 yılında Sovyetler Birliği'yle imzaladığı ve bu ülkenin dağılması sonrası Rusya'nın taraf olduğu Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'ndan (INF) bugün resmen çekiliyor.
Hindistan, geçen hafta Cammu Keşmir'e sevk ettiği 10 bin paramilis güce ilave olarak 25 bin personel daha gönderiyor.
İsrail gazetesi The Jarusalem Post’ta, Anna Ahronheim tarafından kaleme alınan, “Bir günde iki sınırda iki saldırı: IDF 3 cephede savaşa hazır mı?” başlıklı makalede, “İsrail, 2
İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluşlardan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) üst yönetimi toplu olarak görevlerinden ayrıldı.
Pençe Harekatı ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Metina bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 5 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirildi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na internet üzerinden yayın yapan televizyonları denetleme yetkisi veren yönetmelik yürürlüğe girdi.
Suriye’ye giderek IŞİD'e katılan hem Amerika, hem de Türkiye vatandaşlığı bulunan bir kişinin yargılanmak üzere ABD'ye getirildiği belirtildi.
ABD Ordu Bakanlığı, askeri teçhizat ve personelin Avrupa ülkelerine konuşlandırılmasını gerçekleştirecek yüklenici firma bulmak için ihaleye çıktı.
Dalaman’da tatil yapan İngiliz ailenin, dönüşte farkında olmadan bir arıyı da yanlarında getirmesi ülkeyi karıştırdı. Bölgeye özgü arı türlerini yok edebileceği ve ekosisteme zara
Hindistan'da telefon uygulamasından yemek siparişi veren Hindu'nun, Müslüman olması sebebiyle kuryenin değiştirilmesini talep etmesi ve 'Zomato' adlı platformun 'yemeklerin dini yoktur' şekli
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarının faizlerde düşüş sürecini başlattığını sosyal medya üzerinden açıkladı.
Aydın'da hasta gibi gittiği diş polikliniğini geçici olarak kapatan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'in acil servis ve spor salonlarında da aynı şe
Mısır ziyaretinde konuşan Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendiyas, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'in güvenliğini riske attığını iddia etti. Dendiyas, Türkiye'nin petrol ve doğal gaz aram
Kemal Sayar: 'Yağcılık/yaltakçılık/tabasbus, alanı da vereni de bozar' demiş Edmund Burke. Yağcılıkla kendisine alan açan da buna izin veren de ruhen bozulur. Kendisiyle dalga geçebilen,
Ahmet Davutoğlu: Son dönemde kamu yönetiminde akraba kayırmacılığına karşı her kesimde gelişen yaklaşım ümit veriyor. Yapılması gereken, parti ayrımı gözetmeksizin liyakat temel