Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde Erdoğan-Babacan görüşmesinden anekdotlar paylaştı.
Geleneksel değerlere en sıkı şekilde bağlı kadın bile, eşinin bir başkasıyla - kendisi öldükten sonra dahi - evlenmesini istemez.
Paris’teki öğrencilik yıllarımdaydı. Bazen doktora dersleri için Collège de France’taki derslerime, bazen de kütüphaneye gidiyordum. Kütüphaneye gittiğim bir gün, İranlı bir âlimle
“Bu yol uzundur, menzili çoktur Geçidi yoktur, derin sular var”
İsmet Özel’in, Yeni Devir gazetesindeki 3 Haziran 1977 tarihli köşe yazısı…
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 28'i muvazzaf 42 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.
Ahmet Taşgetiren- Karar
Kenan Alpay- Yeni Akit
İsmail Kılıçarslan- Yeni Şafak
Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi, Haşdi Şabi güçlerinin ismini taşıyan tüm büroların kapatılması talimatı verdi.
Ürdünlü milletvekili Huda el-Atum, Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) girmesine izin verilmediğini ve bunun, üst düzey talimatlar doğrultusunda yapıldığını söyledi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, başkent Lefkoşa ve Girne arasındaki Taşkent köyü yakınlarına dün düşen cismin S-200 füzesinin bir parçası olduğunu açı
Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), Mısır'daki muhalif güçlere Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi rejimine karşı birleşme çağrısında bulundu.
Rosteh’in CEO’su Chemezov, S-500 füze savunma sisteminin geleceğiyle ilgili kritik bir açıklamada bulundu.
Mossad Başkanı Yossi Cohen, İsrail'in birçok Arap devletiyle gizli ilişkisi olduğunu belirterek, ilişkisi olmayan Arap ülkelerini de bir araya getirmek için Mossad’ın faaliyette bulunduğu