İHH, Hatay'da durdurulan tırla ilgili, "kurum hakkında bilinçli çarpıtma haber yaptıkları" iddiasıyla Radikal ve Hürriyet gazeteleri hakkında suç duyurusunda bulundu.
Genelkurmay Başkanlığı, TSK mensuplarının yargılandığı bazı davalarla ilgili, 27 Aralık 2013'te Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
AK Parti, CHP ve BDP grup başkanvekilleri, tutuklu milletvekilleri konusunda biraraya geldi. Toplantıda, hukukçu milletvekillerinden bir komisyon kurulması kararlaştırıldı.
Mısır'ın çeşitli üniversitelerinde bugün de darbe karşıtı öğrenci eylemleri düzenlendi.
Türkiye Sağlık Bakanlığı, Kızılay ve ACU işbirliğinde Suriye'de, çocuk felci aşısına başlandı.
Eski Pakistan Devlet Başkanı Müşerref, mahkemeye giderken geçirdiği kalp krizi nedeniyle yoğun bakımda tutuluyor.
Ekonomi Bakanı Zeybekci, TÜİK'in 11 aylık ve TİM'in aralık verilerinin bir arada değerlendirilmesi ile 2013 yılında toplam ihracatın 151 milyar 707 milyon dolar olarak gerçekleştiğini aç
Kamu hastanelerinde hizmet alımı kapsamında çalıştırılan işçilerin maaş ödemeleri ve izinleriyle ilgili sorunların giderilmesine yönelik genelge yayımlandı.
İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) yeni Genel Sekreteri İyad Medeni, resmen görevine başladı.
İHH İnsani Yardım Vakfı, "Hatay İl Jandarma Komutanlığı, avukatlarımıza İHH ile ilgili bir bilgi olmadığını bildirmiştir" açıklamasını yaptı.
Mavi Marmara gönüllüsü Fuad Ramiqi tarafından kurulan İslami Harekete Katıl Partisi inanç, kültür ve siyasette tek çözümün İslam olduğunu savunuyor.
Prof. Dr. İsmail Kara, 'Cemaatlerin derin bir sistem tasavvurları, devlet fikirleri ve tenkitleri yoktur. Bu da Türkiye'ye müdahalenin aracı olarak kullanılabilirlik ihtimallerini artırıyor' d
Mısır, Türkiye ile ilişkilerinin bilimsel ve sistematik bir şekilde sürdüğünü açıkladı.
SUK Başkanı Sabra, ''2013, devrimciler için zor bir yıl oldu ancak 2014 Suriye için yeni anlamlar taşıyor" dedi.
Güney Pasifik'te yer alan ada ülkesi Vanuatu'da 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.