15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket bulunmasıyla polis köprüyü çift yönlü olarak trafiğe kapattı. İncelemenin ardından paketin boş olduğu anlaşıldı.
ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kuzey Kore'ye bugün yeni yaptırımlar getirileceğini açıkladı.
Rusya Savunma Komitesi Başkanı Viktor Bondarev, Rus kuvvetlerin Suriye'den çıkmasının ardından Hmeymim ve Tartus üslerinde yeterli sayıda S-400 füze sistemi bırakılacağını söyledi.
TSK, Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatında 80'den fazla teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
UNICEF, Suriye'nin Doğu Guta bölgesindeki çocuklarda yetersiz beslenmenin iç savaşın başından bu yana en yüksek seviyeye çıktığını duyurdu
FETÖ'nün Sabiha Gökçen Havalimanı'nı işgal davasında 8 rütbeli asker “Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
ABD Dışişleri Bakanı Yardımcısı John McCarrick, Rusya'dan Türkiye'ye uzanacak ikili doğalgaz boru hattı projesi olan Türk Akımı'na karşı olduğunu söyledi.
İspanya'da Costa de Sol şehrinden Seville’ye gitmekte olan tren aşırı yağmurun da etkisiyle raylardan çıktı kazada 21 kişi yaralandı.
Irak'ın Kerkük kentinde ABD'nin öncülüğünde Kürtlerin de yer alacağı ortak operasyonlar komutanlığının oluşturulacağı iddia edildi.
Fransa Cumhurbaşkanı, Burkina Faso'yu karıştırdı. Bir üniversitenin konuğu olan Macron, tavırları ile büyük tartışma konusu oldu.
Rus uluslararası güvenlik uzmanı İgor Nikolayçuk, NATO ile işbirliğinin üçüncü bir taraftan silah satın almayı kısıtlamadığını, üye bir ülkenin isterse Marslılar'dan dahi silah a
Başbakan Yardımcısı Akdağ, CHP liderinin Suriyelilere yapılan yardımlarla ilgili eleştirilerine cevap verdi. Akdağ, yardımları üst üste konulduğunda 30 milyarlık dolarlık bir rakama ul
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, son dönemde vatandaşlar tarafından saadet zinciri olduğu gerekçesiyle şikayet konusu olan Çiftlik Bank isimli sanal oyun için inceleme başlattı.
Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Hariri'nin kesin bir şekilde Lübnan Başbakanı olarak kalacağını ve politik krizin birkaç gün içinde çözüleceğini belirtti.
New York'ta John Jay Ceza Hukuku Yüksekokulu'nda sergilenen resim ve heykeller tartışmaya neden oldu. Bazı eserlerin satılabileceği haberleri, savunma yetkililerini harekete geçirdi