Eski CIA üst düzey yöneticisi Fuller’in Türkiye'ye karşı düşüncesini ortaya çıkaran ajanı, “Washington ve CIA’de halen Türkiye’de darbe olmasını isteyenler var” dedi. Fuller yazıs
İstanbul’da hastanelerin acil servislerinin, gündüz randevu alamayan hastalarla dolup taştığı belirlendi...
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin 24 sanığın yargılandığı davada, eski Hava Teknik Okulları Komutanı Tümgeneral Cural, tanık sıfatıyla ifade verdi.Cural ifadesinde,Fethi Alpay'ın ken
İsrail hapishanelerinde "idari tutukluluk" uygulaması kapsamında bulunan yaklaşık 500 Filistinlinin 2018 yılından itibaren İsrail mahkemelerini boykot edeceği bildirildi.
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis, Bitcoin'in gerçek bir para birimi olmadığına dikkati çekerek, "Bitcoin ve diğer çeşitli sanal paraların yatırımcı v
Pakistan Adalet Bakanı Zafarullah Han, Türkiye’nin tüm ümmete, Pakistan’daki insanlara örnek olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kudüs ve Filistin davasına ilişkin yaptığı destek açıklamaları İsrail Parlamentosunda tartışmaya açıldı.
İsrail askerleri dün Ramallah, El-Halil, Tulkerim ve Nablus'ta sokaklara dökülen Filistinli çocuklara gerçek ve plastik mermilerle müdahale etti. Toplamda 81 kişi yaralandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Birleşmiş Milletler üyelerini tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump'a tepki gösterdi.
Suudi Arabistan, 2018'in sonuna kadar iki nükleer reaktör yapımı için sözleşmeler imzalayacağını açıkladı.
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, Yemen'in kuzeyinde yer alan ve Husilerin kalesi olarak bilinen Saada kentine düzenlediği hava saldırılarında 11 sivil hayatını kaybett
Kastamonu'da evleri yanan aileye 22 gündür ulaşılamıyor. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, komandoların katılımıyla bölgede arama çalışmaları yürütüyor.Kastamonu Cumhuri
Maliye Bakanı Naci Ağbal, her geçen gün değerini artıran sanal para birimi Bitcoin'le ilgili çalışmaların olduğunu söyledi.
Türkiye ile Güney Kore halkları arasında birçok benzer noktanın olduğunu belirten Güney Kore'nin Ankara Büyükelçisi Yun, "Türk askerleri bizim için savaşmasaydı şu anda dünyanın 11.
Hamas Basın Sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde verdiği konferansta İslam İşbirliği Teşkilatının Kudüs Zirvesi'nin Filistin için önemine değindi.