FETÖ’nün TSK içerisindeki yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 103 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla baş
Rus senatör Konstantin Kosaçev, Suriye meselesiyle ilgili açıklama yaptı. Kosaçev, 'Türkiye ile farklı düşünsek de işbirliğini korumaya çalışıyoruz' dedi.
Altay tankının seri üretim sözleşmesi Savunma Sanayii Başkanlığı ile BMC arasında bugün imzalanacak. - Anadolu Ajansı
Yunanistan Başbakanı, ülkesinin Doğu Akdeniz'de diğer ülkelerle birlikte bir enerji haritası yaratmak için şartları oluşturduğunu belirtirken 'Türkiye karar vermeli' dedi.
Ahmet TaÅŸgetiren - Karar
ABD'de iki ayrı düşünce kuruluşundan iki akademisyen, Washington’daki Suudi Arabistan Büyükelçiliğinin bulunduğu sokağın isminin, "Cemal Kaşıkçı Yolu" olarak değiştirilmesi için i
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, Irak’a, Washington’un yaptırımlarına tabi tutulan İran'dan doğal gaz ithalatına devam etmesi için 45 günlük muafiyet tanındığını duyurdu.
ABD Dışişleri Bakanlığı Ukrayna Özel Temsilcisi Kurt Volker, Washington’un 3 Rus vatandaşına ve 9 şirkete Kırım ve Donbass bölgesindeki durum nedeniyle yaptırım uyguladığını açı
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, Türk savaş uçaklarının Yunan ulusal hava sahasına girmek için izin talebinde bulunmasının yeni bir uygulama olmadığını belirtti.
1921 yılındaki yangından sonra tahrip olan ve neredeyse unutulmaya yüz tutan İstanbul- Fatih'teki tarihi Vezir Çeşmesi aslına uygun olarak yeniden ihya edildi.
TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu: Hiç kimse dünün FETÖ yargısını methetmemizi beklemesin. Çünkü o dönemin FETÖ mensubu hakim ve savcıları gerçekte hakim ve savcı değil, örgü
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'ye Türkçe ezan tartışmalarına ilişkin kritik açıklamalar yaptı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD'nin PKK'lı sözde üst düzey teröristlerin başına ödül koymasıyla ilgili açıklamada bulundu.
Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde tanıtım filmindeki FETÖ benzerliği nedeniyle 3 kişi açığa alındı.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, 'AK Parti ile HDP arasında el altından, masanın altından ve yarın Dolmabahçe Sarayı'na ulaşabilecek görüşmelerin yapıldığını biliyorum ve bunu kam