İbrahim Kalın, dünkü açıklamasında Rusya'nın Kazak ve Kırgız askerlerden oluşan bir birliğin de Suriye'de görevlendirilmesine ilişkin bir teklif sunduğunu söylemişti.
İstanbul'da öğlen saatlerinde başlayan bayram trafiği yoğunluğu, iftar sonrası yerini bomboş yollara bıraktı
Brexit ile birlikte İngiltere'de yaşayan 3 milyon Avrupa vatandaşının akıbetinin ne olacağı henüz kesinleşmemişken İngiltere Başbakanı Theresa May’den açıklama geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "DEAŞ terörüne karşı en büyük mücadeleyi veren, bu örgüte en büyük kaybı yaşatan Türkiye'yi teröre destek vermekle itham etmelerinin nedeni Suriye'deki oyunu
Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında bir helikopterin düşmesi sonucu iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.
Gazeteciler Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da arasında olduğu 6 tutuklu sanık hakkında tutukluluk hallerinin devamına karar verildi
Katar'a karşı yaptırım uygulama girişimini başlatan Arap ülkeleri, Türkiye'nin ülkedeki askeri üssünün kapatılmasını istedi.
Yeni Şafak gazetesi yazarı, şair ve edebiyatçı Furkan Çalışkan ile Ramazanın son günlerini, şiirin ve şairin dününü ve bugününü konuştuk.Düşünce Mektebi olarak bu güzel sohbeti
Tedavülden kalkan 6 sıfırlı paralar Hindistan'da dolandırıcılık için kullanılıyor.
Pakistan’ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinin başkenti Kuetta’da düzenlenen bombalı araç saldırısında 11 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
Danimarka'nın ABD'den gelen talep üzerine Afganistan'a 55 asker gönderme kararını askıya aldığı ve NATO'nun konuyla ilgili kararına göre adım atacağı bildirildi.
Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Dışişleri Bakanlığının Ayasofya'da Kuran-ı Kerim ve ezan okunmasına yönelik açıklamalarını kınadı.
“Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutun, adaletle şahitlik eden kimseler olun. Herhangi bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi adaletsiz davranmaya itmesin. Adaletli olun; bu, takvâya daha
Bayram namazı, 25 Haziran Pazar günü Ankara'da saat 06.06, İstanbul'da 06.19, İzmir'de 06.33, Iğdır'da ise 05.21'de kılınacak.
Olayların başlangıcında PYD terör örgütünü kullanan Rusya ve Suriye’nin şu anda bu yaptığı büyük hatanın bedelini nasıl ödeyeceğini açıkçası iyi düşünmek gerekiyor. Son dön