Pakistan Anayasa Mahkemesinin kararıyla başbakanlıktan uzaklaştırılan Navaz Şerif'in eşi Gülsüm Navaz Şerif, ara seçimden galibiyetle çıktı.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Hamas'ın Gazze'deki İdari Komite'yi feshetmesini memnuniyetle karşıladığını söyledi.
ABD'nin Körfez'deki müttefiki Kuveyt, Kuzey Kore'nin Kuveyt büyükelçisine ülkeden ayrılması için 1 ay süre tanındığını açıkladı. Kuveyt, Pyongyang ile diplomatik ilişkilerin seviyes
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı 'Rumların artık bir karar vermesinin zamanı çoktan geldi ve geçti. Önümüzdeki aylarda bunun sonuçlarını bizler de göreceğiz' dedi.
Washington Post, yayın kurulu imzasıyla yayımladığı "Asya'daki bu etnik temizlik, yıllar sonra dünyanın gördüğü en vahşi olanı" başlıklı yazıda, Myanmar'da Müslümanların yaşadı
Ünal, 'Yargıda, orduda, kamudaki FETÖ'cüler temizlendi. 40 yıldan beri devletin içine sızmış bu yapıyı büyük bir hassasiyetle temizliyoruz. Devletin içindeki şeytan çıktı.' dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatih İlçe teşkilatı Beyazıt Meydanı'nda eylem yaptı. "Kerkük Türk'tür, Türk kalacak" başlıklı düzenlenen yürüyüşte grup, Beyazıt Meydanı'nda top
The Independent Suudi Arabistan'da son dönemde gerçekleşen gözaltıların ardından Kral Salman'ın yerini Veliaht Prens Muhammed bin Salman'a bırakacağı iddialarını gündeme getirdi.
'Büyük Kürdistan' için en büyük destekçisi İsrail'in bayrakları bölgenin hemen her yerinde dalgalanıyor.
Şırnak Valisi Aktaş, terör örgütü PKK'ya karşı müşterek operasyonun yürütüldüğü Silopi ilçesinin Cudi Dağı Kösreli bölgesinde incelemelerde bulundu.
Diyanet İşleri Başkanlığı görevine atanan, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Erbaş ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafı...
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanlığına atanan Prof. Dr. Erbaş'ı kutladı.
Kararname ile Yılmaz'ın Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanmasının ardından başta il emniyet müdür yardımcıları olmak üzere birçok şube müdürünün görev yerlerinde değişikliğe gi
Libya'da sergilediği direnişle dünya çapında tanınan Muhtar'ın 16 Eylül 1931'de işgalci İtalya güçleri tarafından idam edilişinin üzerinden 86 yıl geçti
Başbakan Yıldırım'ın, Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şerif'le bir araya geldiği yemekte, Türkiye ile Pencap Eyaleti arasında iş birliği konularının ele alındığı bildirildi.