HDP, bu hafta adada yapılacak görüşmede Öcalan'ın takvimi revize etmesini bekliyor.
Batı ile ilişkileri kötüleşen Rusya, Çin ve Türkiye ile ekonomik ortaklığını güçlendirerek dış politikasında başka taraflara yöneliyor.
Yüksek Seçim Kurulu, 7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılma yeterliliğini taşıyan siyasi partileri ve Milletvekili Genel Seçim Takvimini açıkladı. YSK'nın
Okçuların başparmaklarına taktıkları, milli icadımız okçu yüzüğü zihgir, Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra binlerce yıllık tarihi uykusundan uyanarak yeniden gündemimize girdi. Bugü
Kemalist emekli amca ve teyzelerin gazetesi Başbakan Davutoğlu'nun namaz sırasında takke kullanmasına taktı.
Taksim'deki polis noktasına silahlı saldırı düzenledikten sonra kaçan saldırgan DHKP-C üyesi Elif Sultan Kalsen olduğu belirlendi
Bahreyn Hava Kuvvetleri’nin TAI ve ASELSAN tarafından geliştirilen T129 ATAK taarruz helikopteri ile yakından ilgilendiği belirtildi.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Türkiye'ye önemli mesajlar gönderdi. Çipras, Türkiye'deki gençlere de "Ortak geleceğe inanmayı bırakmayın" diye seslendi.
İstanbul Taksim meydanında polis noktasına ateş açıldı. Saldırgan silahını bırakıp olay yerinden yaya olarak kaçtı.
Suudi Arabistan'da kabineyi yenileyen yeni kral Selman, kamu çalışanlarına, engellilere ve öğrencilere iki maaş ikramiye ödenmesini emretti ve para cezalarını affetti. Ülkedeki futbol takı
Ürdün hükümeti, esir pilotun hayatta olduğuna dair IŞİD’den 'kanıt' istediklerini aksi takdirde örgütün serbest kalmasını talep ettiği Sacide Rişavi’nin bırakılmayacağını açıkl
IŞİD'in elindeki Japon meslektaşı Kenji Goto'nun serbest bırakılma sürecini takip etmek için Akçakale'ye giden gazeteci Kazumi Takaya, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Yeni bir dünya kuruluyor, kurulacak, Türkiye de o yeni dünyayı kuranlardan olacak. Bunu da beraber yapacağız. Bu tek kişilik bir oyun olamaz" dedi.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçan Suriyeliler için umudun adreslerinden biri de İzmir. Kent içinde barınma fırsatını bulamayanlar, hijyenden yoksun boş bir araziye kurdukları çadırlarda y
Yunanistan'da SYRIZA'nın iktidara gelmesiyle, Avrupa ekonomisinde istikrarsızlığa neden olacak yorumları sonrası, Yunan borsası tepetaklak oldu.