Yunanistan milletvekili Kostas Katsikis, "Erdoğan 2 Yunan askeri ile 8 Türk askerini takas etmek istiyor. Hükümetler yargıyı aşabilirse bunun ne maliyeti olur ki" dedi.
Suriye'deki Esed rejiminin ablukada tuttuğu Doğu Guta'dan ayrılmak zorunda kalanları taşıyan altıncı konvoyun da Hama'ya varmasıyla bölgeden çıkanların sayısı 22 bini aştı
Endonezya Milli Kütüphanesi, 124 metre yüksekliği ve 24 katlıyla dünyanın en yüksek kütüphane binasına sahip olma özelliğini taşıyor.
Beşiktaş'ta bir gece kulübü önünde iki grup arasında kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada özel harekat sokağa indi, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk savaşların arkasındaki temel problemi ve yaklaşan yeni gerilimleri köşesine taşıdı.
NATO, bünyesindeki 7 Rus diplomatın akreditasyonunu iptal etti. NATO, Rus diplomat sayısını 20 ile sınırladı.
Diriliş Postası yazarı Fethi Güngör hadislerdeki yabancı etkisi tartışmalarını köşesine taşıdı.
Dünya gazetesi yazarı Uğur Civelek küresel ekonomide yaşanan son gelişmeleri köşesine taşıdı.
Haber Türk yazarı Serdar Turgut ABD'nin yeni dönemde terörle mücadele yöntemini köşesine taşıdı.
Kemal Öztürk vefatının sene-i devriyesinde rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun köşesine taşıdı.
Karar gazetesi yazarı Akif Beki MEB'deki FETÖ tasfiyelerini köşesine taşıdı.
Ayazağa Metro İstasyonu'ndaki yürüyen merdiven kazasıyla ilgili görüntüler paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), arızalı merdivenlerin kullanılmaması için konulan bariyerle
Harem Otogarı, Pendik Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2 kilometre uzağındaki bölgeye taşınıyor. 23 peronlu ve 200 otopark kapasiteli otogar yıl sonuna kadar tamamlanacak.
Katar'ın, 4 milyar dolara mal olacak Sudan'ın Sevakin Limanı rehabilitasyon projesini finanse edeceği bildirildi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin Antarktika'ya bilimsel araştırmalar için bir üs kuracağını açıkladı. Antarktika'nın geleceği hakkında 29 ülkenin söz sahibi