BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Mueller , "20 ila 50 bin sivil kuşatma altındaki Rakka'da mahsur ve tehlike altında." dedi.
Uşak Valisi Demir, Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdürlüğü izniyle yapılan çalışmalar sonucu Roma dönemine ait mezarlık alanındaki kazı çalışmalarının bittiğini, sonraki sü
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı sosyal medya hesabından Marmara'da etkili olan yağışla ilgili uyarı yayınladı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Rusya ile müzakereleri süren S-400 füze savunma sistemiyle ilgili, "Bu iş büyük oranda bitti, onu diyebiliriz çok rahatlıkla" dedi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD'nin yeni yaptırım hamlesi hakkında, "ABD'nin yeni yaptırım hamlesi son derece kötücül bir adım" dedi
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, İsraillilere saldırıda bulunan Filistinlilere idam cezası uygulanmasının zamanı geldiğini söyledi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca fırtına sonrasında araçların Avrasya Tüp Tüneli'ni terk etmeleriyle birlikte trafiğin açıldığı, tünel içinde su birikmesi gibi bir
İstanbul'da etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Haydarpaşa Limanı'ndaki vincin yağ varillerinin üzerine devrilmesi sonucu yangın çıktı.
Görev yaptığı TCDD’deki çok sayıda ismi FET֒cü olduğu iddiasıyla CİMER, BİMER, savcılığa ve TCDD Teftiş Kurulu’na ihbar eden Kenan Ülkü, hiç beklemediği bir yaptırımla karş�
FETÖ'nün sivil sorumlularından, Hakan Çiçek'in, çantasında ele geçirilen 28 bin 920 doları yolda bulduğunu söylediği ortaya çıktı.
Mescid-i Aksa eylemini gerçekleştiren Cebbarin ailesi üyesi üç şehit dün gece yarısından sonra binlerce Filistinlinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet bahanesiyle gerçekleştirdiği yürüyüşte yaptığı sokağa dökülme çağrısı ardından gözaltına alınarak tutuklanan CHP’li Şenay
Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar kurbanlık fiyatlarının ne kadar olacağına odaklandı... Vatandaşların merak ettiği soruların yanıtlarını, Milliyet yazarı Güngör Uras verdi. P
AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, dün MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamalarıyla tırmanan ve kendi adının geçtiği polemikle ilgili soruya cevap verdi.
Astronomlar, Büyük Patlama'dan sonra 800 milyon yaşında 23 genç galaksiyi görüntüledi.