Sosyal Medya

Güncel

Tuğrul Türkeş: Sarhoşların seviyesine inemem, açıklama yapamam

AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, dün MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamalarıyla tırmanan ve kendi adının geçtiği polemikle ilgili soruya cevap verdi.



Türkeş, "Bu konuda ben bir açıklama yapmayacağım. Bir kere sarhoşların seviyesine inemem bundan dolayı açıklama yapamam. İkincisi de o dönemde yapılanlar ile ilgili sanıyorum ki partim beni savunacaktır" dedi.

Türkeş 'Sarhoşlardan kastınız kim?' sorusuna yanıt vermedi.

POLEMÄ°K NASIL BAÅžLADI?

MHP Genel BaÅŸkanı Bahçeli, parti genel merkezindeki basın toplantısında, TuÄŸrul TürkeÅŸ'in, kabine dışında kalmasının ardından yaptığı açıklamaları nasıl deÄŸerlendirdiÄŸi sorusuna, "GidiÅŸinden haberimiz yokken, geliÅŸimizden nasıl haberi olacak? Onu Ahmet DavutoÄŸlu ölçüsüyle birilerinin izah etmesi lazım." yanıtını vermiÅŸti. 

DavutoÄŸlu ise Facebook hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Bahçeli'nin kendi parti içi meselelere dair sorular karşısında kendi sorunlarıyla yüzleÅŸmek yerine ÅŸahsımı hedef göstermesi, insani olgunluÄŸa, siyasi ahlaka ve öncülüğünü yürüttüğü siyasi geleneÄŸe yakışmamaktadır" diyerek tepki göstermiÅŸti.

DavutoÄŸlu'nun bu sözlerine dün MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan hakaret dolu cevap gelmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.