İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Mimar Sinan Güzel
Nusaybin'de Aralık 2015'te yapılan bir ihbardan bahseden CHP lideri Kılıçdaroğlu, önlem alınmadığını söyleyerek hükümeti suçladı. Kılıçdaroğlu, Başbakan'a "Nusaybin’den gelen he
HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı, yayımladığı yazılı bir açıklamada, son günlerde toplumda artan gayri ahlaki ilişkiler, cinsel istismar ve tacizlere yönelik önemli değerlendirmele
Mehmet Tezkan, Hürriyet’e bir röportaj vererek, “Cemaat’le iktidar arasında henüz parlamamış yangını söndürmek için mekik dokudum, ama başaramadım” diyen Fehmi Koru’ya “İyi ki baş
Suriyeli muhalifler, Halep'in güneyindeki Ays beldesi çevresini bombalamaya çalışan Esed rejimine ait bir savaş uçağını düşürdüklerini açıkladı.
Ermenistan işgali altında bulunan Karabağ'da ateşkes kararı Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından da doğrulandı.
Ermeni güçlerin sivil yerleşim birimlerini top atışına tutması sonucu bir Azerbaycanlı hayatını kaybetti.
Star Gazetesi yzarı Fadime Özkan, Türkiye'de medya ne kadar özgür? sorusuna "bence biraz fazla özgür" diyerek nedenini açıkladı.
HDP, İmralı Cezaevi'ndeki Abdullah Öcalan'ın ‘Başmüzakereci' olarak görevlendirilmesi için Meclis Başkanlığı'na kanun teklifi sundu...
İtalya'da bulunan 1000 yıllık kale 'Castle di Sismano', 24 milyon liraya satılıyor.
Dünyanın en zeki insanı olarak tanınan fizikçi ve fütürist Prof. Dr. Michio Kaku, gelecekte eğitimin altüst olacağını söyledi.
GENELKURMAY Başkanlığı, dün akşam Kuzey Irak'taki Kandil bölgesinde PKK'ya ait hedeflere tam isabetle imha edildiğini açıkladı.
10 Ekim Ankara saldırısı sonrasında 'aranan teröristler' listesi güncellendi.
Hüseyin Çelik Kişisel web sitesinde kaleme aldığı yazısında "Sizi bilmem ama ben şahsen, nazar değmeden önceki Türkiye‘yi özlüyorum" dedi.
Kocaeli’nde, 20 yıllık karısını kendisinden boşanmak istediği gerekçesiyle uykusunda haşlayan adam serbest bırakıldı.