AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Ulaş İlçe Seçim Kurulu'nun başkan seçilen CHP adayı Hüseyin Gülkanat'ın seçilme yeterliliğine sahip olmaması nedeniyle seçimin yenilenmesi karar
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Erdoğan haftalık olağan görüşme için Çankaya Köşkü’nde bir araya geliyor. Ancak yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Köşk adaylığı
Çanakkale’de motosikletiyle seyir halindeyken yıldırım çarpan EPA foto muhabiri Kerim Ökten hayatını kaybetti.
Piyasaların gözü yarın kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in açıklayacağı Türkiye’nin görünüm raporuna çevrildi. Borsa 73 binin üzerine çıktı. Dolar yeni güne 2.11, euro 2.92
Anayasa Mahkemesi, kamuoyunda tam gün yasası olarak bilinen düzenlemedeki tıp fakültelerindeki öğretim üyelerinin muayenehanelerinin 18 Nisan'a kadar kapatılmasını öngören hükümlerin y�
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül seçimi neden kaybettiğinin bahanesi buldu.
Hızlı sayım sonuçlarına göre, Endonezya Demokratik Mücadele Partisi seçimi kazandı.
Nijerya ordusu, ülkedeki etkili Müslüman şemsiye örgütü Cemaatü Nasril İslam’ın askeri operasyonlarda Müslümanların hedef alındığı yönündeki suçlamasını reddetti.
Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı, kız öğrencilerin devlet okullarında spor yapabilmesi için Danışma Kurulu'nun hükümetten talepte bulunduğunu duyurdu.
Suriye'de Beşşar Esed'e bağlı ordu birliklerinin çeşitli kentlerde muhaliflere yönelik düzenlediği operasyonlarda 7'si kadın 89 kişinin öldüğü bildirildi.
Pakistan’ın başkenti İslamabad’da düzenlenen saldırıda en az 24 kişi hayatını kaybetti. Kalabalık bir pazar yerinde patlayan bomba çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden oldu.
Meclis'teki dört siyasi parti Mısır'daki idam kararlarına karşı ortak bildiri yayımladı. Bildiride "İdam kararlarının uygulanmaması TBMM’de tecelli eden millet iradesinin ortak arzusudur.
YouTube‘un gizli Suriye toplantısıyla ilgili kaydı silmesinin ardından siteye erişim engeli mahkeme kararıyla kaldırıldı.
Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu hakkında İçişleri Bakanı Efkan Âlâ’ya ‘iftira’ suçlamasıyla 1 ile 4 yıl arası hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
Dünyanın sayılı müzeleri arasında yer alan Topkapı Sarayı, yeni açılan Aşk-ı Nebi sergisiyle en çok ilgi gören Kutsal Emanetler bölümünü genişletti.