Suudi Arabistan, Medine ve Katif saldırılarının faillerinin kimliklerini açıkladı. Saldırganların tamamı Suudi Arabistanlı çıktı. Yetkililer, saldırılarla ilgili 19 kişinin tutukland�
Millli Eğitim Bakanlığı (MEB), Avrupa Birliği, OECD ülkeleri ile ABD ve Japonya müfredatlarını inceleyerek müfredatı hafifletme, ders sayılarını azaltma kararı aldı.
Atina’nın Votanikos bölgesinde inşa edilmesi kararlaştırılan camiye yapılan itiraz reddedildi
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, IŞİD'e karşı Irak Ordusu ve PKK ile birlikte Peşmerge güçlerinin de savaştığı Mahmur cephesini ziyaret etti.
FOX News televizyonunda program yapımcısı Bill O'Reilly, programında Obama'nın takkeli fotoğraflarını yayımladı.
Türkiye'yi yasa boğan Giresun'daki Sikorsky helikopter kazasında Genelkurmay'ın yaptığı ilk ön değerlendirmenin detayları ortaya çıktı.
ABD Başkanı Barack Obama, iki siyahi Amerikalının polis tarafında öldürülmesinin ardından yaptığı açıklamada 'Tüm Amerikalılar bu trajediyi anlamalıdır' ifadelerini kullandı.
İran'da Sünni Arapların yaşadığı Ahvaz kenti dev petrokimya tesisinde yangın çıkarken Ahvaz Şahinleri isimli Sünni Arap savaşçılar tarafından kurulan direniş örgütü yangının kend
Yüce Mevlâ, insanoğlunu müspet ve menfi duygular üretecek mekanizmalarla beraber yaratmıştır. Vahyin ışıklarıyla aydınlanan akıl ve fıtratı bozulmamış irade mekanizmasını devreye k
ABD'nin Dallas kentinde iki keskin nişancı tarafından polisin üzerine ateş açılması sonucunda 4 polis hayatını kaybederken, 6'sı yaralandı.
Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu ve babasının döneminde yönetimin ortağı olan Seyfulislam Kaddafi hakkında idam kararı bulunmasına rağmen serbest bırakıldı.
Suriye'de Ramazan Bayramı nedeniyle ilan edilen 72 saatlik ateşkesin henüz ilk saatlerde ihlal edilmesine ABD'den tepki geldi.
İsrail Başbakanı Netanyahu, Etiyopya'da
Suriye rejimi ilan ettiği 72 saatlik ateşkese rağmen saldırılarını sürdürdüğü Halep'in kuzeyinde Kastillo geçidini kontrol edebileceği noktalara ulaştı.
ABD'nin Kuzey Kore liderini kara listeye alması üzerine Kuzey Kore lideri yapılanın savaş ilanı olduğunu söyledi