Fransa'da 130'dan fazla kentte düzenlenen grev ve gösterilere onbinlerce kişi katıldı. Başkent Paris'teki yürüyüşte olaylar çıktı.
YSK Başkanı Güven, sosyal medyada dolaşan YSK imzalı 'İyi parti seçimlere katılamaz' içerikli belgenin gerçek olmadığını duyurdu.
İstanbul'da olayların yoğun olarak yaşandığı 6 bölgede faaliyete geçirilen "kalekol"lar suç ve suçluyla mücadelede lokomotif görevi görüyor.
TB2 taktik İHA ve SİHA'lar Zeytin Dalı harekatında toplam 382 sorti ve 4916 saatlik uçuşla doğrudan 449, dolaylı olarak da 680 olmak üzere 1129 teröristi imha etti.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) 2018 yıl sonu dolar beklentisi bir önceki anket döneminde 4,10 TL iken, bu anket döneminde 4,22 TL'ye yükseldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofislerine "böcek" olarak tabir edilen dinleme cihazlarının konulmasına ilişkin davada kararını açıklayan mahk
Fatih Portakal, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olabileceğini söyledi.
Afrin ilçe merkezinden sonra Cinderes beldesinde de yerel meclis kuruldu.
Almanya'daki Yeşiller Partisi'nin milletvekili Cem Özdemir, Türkiye'de 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan erken seçimden dolayı, 'Türkiye'deki seçim kampanyalarının Almanya'ya taşınabi
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Cumhurbaşkanlığına adaylığıyla ilgili olarak 'Cumhurbaşkanlığına talip olunmaz. Cumhurbaşkanlığı görevi, size gelir, verilir, talimattı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olma ihtimalinin zayıf olduğunu söyledi.
Belgesel film yapımcısı Cem Sertesen, Nuh'un Gemisi'nin kalıntılarının Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde olduğunu savunarak, "Haftalar süren çalışmanın sonunda alınan yer altı radar
Eski Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın başbakanlık görevine getirilmesine karşı başlatılan protestolar sürüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili vekilleri uyararak, "Listelere girecek ya da çıkacaklar olabilir. Kimse ben yoksam AK Parti yok demesin." dedi.
Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu, Türkiye'de askeri yasak bölgede yakalanarak tutuklanan iki Yunan askerinin serbest bırakılması çağrısında bulunan yasa tasarısını kabul etti.