CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "yüzyılın projesi" diye nitelediği ekonomi içerikli projeyi açıklıyor. Kılıçdaroğlu'nun sunumunu yaptığı proje "yeni bir şehir" kurulmasını öngörüyor
Başbakan Ahmet Davutoğlu muhalefetin asgari ücret vaatlerini eleştirirken Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'ne seslendi: TÜSİAD açık konuşsun, çıksın ben 'Kılıçdaroğlu'nun gör�
Mısır'da "Temizlikçinin oğlu hakim olamaz" diyen Adalet Bakanının istifası sonrası, bu makama “Biz efendileriz onlar köle” diyen bir hakim atandı
Irak Parlamentosu Güvenlik Komisyonu üyesi Niyazi Mimaroğlu, Suriye'den Ramadi'ye yüzlerce IŞİD militanının geçtiğini, koalisyon ülkelerinin buna müdahale etmediğini iddia etti.
"Türkiye'ye bir Sisi arıyorlar" diyen Başbakan Davutoğlu, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bir "Sisi denemesi" olduğunu söyledi. Davutoğlu,
CHP lideri Kılıçdaroğlu, yabancılara çalışma izni öngören düzenlemeye tepki gösterdi, "6 milyon 200 bin işsize iş buldun da geriye yabancılar kaldı" dedi.
S. Arabistan öncülüğündeki koalisyonun, devrik Cumhurbaşkanı Salih'in oğlunun evine düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybedenler oldu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince düzenlenen Karaman, Nevşehir ve Kırşehir mitinglerinde yaptığı konuşmasında, muhalefet partileri ve Paralel Yapı için “Baktılar ki, tek tek iktidar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Erzincan mitinginde kredi kartı faiz borçlarının silineceği vaadini yineledi, yabancılara istihdam öngören kanun tasarısını eleştirdi
Başbakan Davutoğlu, HDP bürolarına düzenlenen saldırıların sonuna kadar takipçisi olacaklarını açıkladı, "Kimse mağduriyet yaratmasın, hükümeti suçlayıcı tutuma girmesin" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 26 aldığı 2011'deki genel seçimden daha düşük oy alması halinde genel başkanlıktan çekileceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Koltuk merak
MHP'den vekil adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP'den de adaylık teklifi aldığını ilk kez açıkladı. MHP'nin oy oranıyla ilgili de "Yüzde 18 gösteren anketler var" dedi.
Mursi'nin oğlu Usame Mursi: "Babam, halkın iradesini ve vatanı savunmaya devam edecek. Yakında devrimin iradesi galip gelecektir" dedi.
Başbakan Davutoğlu, Mısır'da Mursi hakkında verilen idam kararına ilişkin, 'Türkiye'de 55 yıl önce yaşanan acı, şimdi Mısır'da tekrar ediliyor' dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Eskişehir mitinginde, Eskişehir Havalimanı'nın yeni adını açıkladı.