Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi bu gece saatlerinde Kastamonu, Çorum, Tokat ve Ordu illerinin iç kesimlerinde soba yakan vatandaşların soba
Mustafa Sarıgül ile oğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye darbe yapmaya kalktı.Beykoz Konakları'nı mesken edinen Kemal Kılıçdaroğlu ise İnönü'nün torununa sahip çıkmadı.
ABD genelinde, siyahi Amerikalı Garner'ın ölmesine neden olan polisin yargılanmasına gerek görülmemesi kararına yönelik tepkiler sürüyor.
MAK Danışmanlık, 1-5 Aralık tarihleri arasında ''Türkiye Gündemi ve Son Siyasi Ölçüm'' başlığı altında bir anket yaparak sonuçlarını açıkladı.
Uluslararası Ceza Mahkemesi, Filistin'in statüsünü yükselterek, işgal altındaki topraklarda işlenen savaş suçların soruşturulmasının önünü açtı
İran'da Hz. Hüseyin ve 72 arkadaşının şehit edilişinin 40’ıncı günü anma merasimlerine katılmak üzere Irak'ın Kerbela kentine gitmek için sınırdan 800 binden fazla kişinin geçtiği
Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF), 12-13 Aralık tarihlerinin “Aile Hekimliğinde eylem günleri” olduğunu açıkladı. Artık eylemin bir zorunluluk haline geldiğini savunan AHEF, ayr�
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’tan güvenlik paketini ile ilgili çok sert sözler söyledi "sokakta engelleriz" diye tepki gösterdi.
Ermenek’te madenci aileleriyle buluşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, hayatını kaybeden madencilerin ailelerine hem ölüm aylığı hem de ölüm geliri bağlanacağını hat
Kanser tedavisinde beslenmenin önemini bilmeyen yok. Doğru beslenme sadece tedavi sırasında ve sonrasında değil, öncesinde de vücudu güçlü kılmanın olmazsa olmazı.
ÖSYM'den yapılan açıklamada, "Tamamen KPSS puan üstünlüğüne ve mezuniyet alanı uygunluğuna göre yapılan KPSS yerleştirme işlemleri yüzde 100 doğruluk ve şeffaflık prensibi ile gerç
Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı’nın (NSA), dünya genelindeki GSM operatörü şirketlerinden yüzde 70’ine sızdığı öne sürüldü. İddiaya göre, bu oran Türkiye’de yüzde 75.
BM verilerine göre 2014'ün ilk dokuz ayında Ege Denizi'nde 2 bin 500 kaçak göçmen hayatını kaybetti. Yarısı Suriyeli'ydi. Suyun öte yanına, Yunanistan’a sağ salim varabilenlerse yaşadı
Türkiye'ye bugün gelecek olan İngiltere Başbakanı Cameron, İngiliz vatandaşlarının IŞİD'e katılmak üzere Irak ve Suriye'ye geçişinin nasıl engellenebileceğini ele alacak.
Dünya Sağlık Örgütü, geçen yıl dünyada 584 bin kişinin ölümüne neden olan sıtmaya, 97 ülkede halen yaklaşık 3,2 milyar insanın yakalanma riski taşıdığı uyarısında bulundu.