Sosyal medyaya ilgi her geçen gün bağımlılık haline dönüşürken, gelişmeleri kaçırma korkusu olarak tanımlanan FOMO rahatsızlığı kullanıcıları tehdit ediyor
Geçen yıl, terör eylemlerinin arttığı gerekçesiyle çoğunlukla Müslümanların yaşadığı Kaşgar bölgesine 148 baskın düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’nin seçime parti olarak girip barajı geçememesi halinde çözüm sürecinde muhatap olma imkanını kaybedeceği mesajı verdi. Erdoğan, “Çözüm sürecinin akamet
Şanlıurfa Eğitimciler Derneği Başkanı Ahmet Öztürk'ün iddiasına göre misyonerler, Şanlıurfa'da bulunan köyleri dolaşarak küçük çocuklara HAÇ armalı kolye dağıtıyorlar.
İsrailli sivil polislerin, Doğu Kudüs'te bir Filistinli çocuğu tramvaya taş attığı iddiasıyla gözaltına alması gerilime sebep oldu.
Etiyopya ile başladığı Afrika turunu, Suudi Arabistan Kralı'nın cenazesine katılmak için verdiği aranın ardından Somali ve Cibuti ziyaretleriyle tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiy
Filipinler’in güneyinde gerçekleşen polis ile Müslüman isyancılar arasındaki çatışma kanlı bitti. 37’si polis 43 kişi öldü.
Türkiye, İran, Malezya ve Endonezya ortak otomobil markası için toplanıyor.
İstanbul Bakkallar Odasının projesiyle "Veresiye defterleri" artık kaldırılıyor. Borç kayıtları için bilgisayar programı geliştirildi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, Kobani'nin kurtarılmasında oynadığı rol nedeniyle Türkiye'ye teşekkür etti.
Özbek lider Kerimov'un anayasaya aykırı olarak altınco defa aday olmasına karşı Özbek muhalifler internet üzerinden alternatif sanal seçim düzenledi
Tacikistan'da yerel ve merkezi yönetimin izni olmadığı gerekçesiyle camilere el konularak ev olarak kullanılıyor.
Esed rejimine bağlı birlikler Şam'ın Arbin beldesini bombalayarak hayalet şehre çevirdi.
Mısır'da 25 Ocak devriminin 4. yıl dönümünden bir gün sonra, devrik lider Hüsnü Mübarek'in oğulları Alaa ve Cemal'in de tahliyesiyle hapishanede Mübarek ailesinden kimse kalmadı.
Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı ile Suriye'nin Bab-Al Hava Sınır Kapısı arasında görev yapan Türk askerlerine ateş açıldı.