Ntv'nin haberine göre Libya'da konuşlu bulunan IŞİD güçleri, Kaddafi'nin memleketi olarak Sirte'yi ele geçirdi.
Kaliforniyada akli dengesi yerinde olmayan bir kişiyi döverken görüntülenen polis memurları hakkında soruşturma başlatıldı.
Ma'rib, Cevf ve Dali kentlerinde 3'ü Husi komutanı 12 kişi öldürüldü.
Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından 25. Dönem Parlamentosu'nda ilk kayıt işlemini, AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen yaptırdı.
Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile ilgili raporunda Akkuyu Nükleer santralinden vazgeçilmesi, laiklik ilkesinin yeniden uygulanması, 1915 iddialarının kabul edilmesi, Maraş'ın Rumlara verilme
IŞİD'in, Irak'ın ikinci en büyük kenti Musul'u ele geçirmesinin üzerinden bir yıl geçti. Örgüt, bir yıl içinde kontrol altına aldığı toprakları genişletti. Bir yılın ardından, Ir
AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Avrupa Parlamentosu'nda oy çokluğuyla kabul edilen 2014 yılı Türkiye İlerleme Raporu'nu kabul etmediklerini ve iade edeceklerini söyledi.
Gaziantep'te, 3 yaşındaki kız çocuğunu taciz edip yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanık 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakim, kararı ilk duruşmada verdi.
Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarındaki yakıt deposunda pazartesi günü başlayan ve dört kişinin ölümüne yol açan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, 'Oy oranları artmadığı halde, bazı partilerin zafer kazanmış gibi bir görüntü sergilemelerinin bir göz boyama olduğunu söylemem lazım' dedi.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta meydana gelen patlama sonucu 3 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Türkiye ekonomisi birinci çeyrekte, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.3 ile, yüzde 1.6 dolayında olan beklentilerin üzerinde büyüdü. Borsada yükseliş, dövizde düşüş var.
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuceyfi, Sünnilerin hâlâ Şiilerin yönetimindeki Irak hükümetine güvenmediğini söyledi. Pentagon Sözcüsü Warren ise, Irak'taki askeri eğitim programlar�
Afyonkarahisar'da bir inşaata HDP bayrağı ve Öcalan posteri asıldığı söylentisi üzerine 100 kişilik bir grup, inşaatın önünde toplandı.
İstanbul'un Anadolu yakasındaki bazı ilçelerde 12 Haziran'da elektrik kesintisi uygulanacak.