IŞİD, Irak’ın en büyük eyaleti Anbar'ın başkenti Ramadi'de, hükümet binalarının bulunduğu yerleşkeyi ele geçirdi. Kentin büyük bölümü fiilen IŞİD'in eline geçmiş oldu. ABD, Ira
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan'da düzenlenen mitingde Fethullah Gülen'e ilginç bir göndermede bulundu...
HDP'li Sırrı Süreyya Önder, canlı yayında hükümeti koalisyonu öcü gibi göstererek oy devşirmeye çalışmakla suçladı.
MHP Milletvekili Meral Akşener, kendisi için 'kaseti var' diyen köşe yazarı Latif Erdoğan hakkında iftira, şantaj ve hakaret iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Eski Bakan Fikri Sağlar yurtdışında yaptığı bir açıklamada 'Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum' dedi.
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meral Akşener ile ilgili kaset iddialarına ilişkin 'Çok takmamak lazım, kimse inanmamıştır' dedi
Yedi aylık aranın ardından yeniden başlayan müzakerelerin ilk gününde bu kez 'kapsamlı çözüm konusunda ilerlemek' yerine, süreci kolaylaştırıcı 'güven arttırıcı önlemler' konusund
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda görev alan İsrail askerlerinin bir kısmı işledikleri savaş suçlarını itiraf ettikleri bir internet sitesi kurdu
Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Adalet Bakanlığının, Yakup Köse'nin, Bandırma Cezaevi'ndeki isyana karıştığı gerekçesiyle aldığı 7 yıl hapis cezasının kanun yararına bozulması istemini
Danıştay kararıyla Kasım 2014’te kullanımı durdurulan ’biyometrik kimlik doğrulama sistemi’, Anayasa Mahkemesi’nin kararıyla bugün itibariyle yeniden yürürlüğe girdi.
MİT tırlarının durdurulmasıyla ilgili, aralarında üst rütbelilerin de bulunduğu 10 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Kanada Amerikan Futbolu Ligi takımlarından Montreal Alouettes’de oynayan Mitchell, Twitter’da paylaştığı Yahudi soykırımını reddeden mesaj nedeniyle para cezası alacak.
CHP ve paralel yapının bir süredir Türkiye'deki 2 milyon suriyeli sığınmacıyı hedef yapan söylemleri, BBC Türkçe tarafından 'Suriyeliler gitsin' kampanyasına dönüştürüldü.
HDP Hakkari milletvekili Adil Zozani, gündemdeki konularla ve seçim gündemiyle ilgili çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.
Danıştay kararıyla Kasım 2014’te kullanımı durdurulan ’biyometrik kimlik doğrulama sistemi’, Anayasa Mahkemesi’nin kararıyla bugün itibariyle yeniden yürürlüğe girdi.