Zeytinburnu'nda, dengesini kaybeden 35-40 yaşlarında bir kadın denize düştü. Dalgaların açığa sürüklediği kadın boğularak can verdi.
Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi, günü önceki kapanışa göre 845,56 puanlık düşüşle 84.101,75 puandan tamamladı.
Prizren İslam Birliği, Prizren Sinan Paşa Camii’nde Türkçe vaazın yasaklandığına dair haberin gerçekleri yansıtmadığını açıkladı.
Suikast girişiminde bulunduğu Papa 2. Jean Paul'ün Vatikan'daki mezarını ziyaret ettikten sonra İtalya'ya vizesiz girdiği için gözaltına alınan Mehmet Ali Ağca sınır dışı edilecek.
IKBY Başkanı Irak'ın gerçek bir ülke olmadığını sadece harita üzerinde var olduğunu ve Sykes-Picot'u değiştirmek istediğini söyledi.
Alman bir hackerin Federal Savunma Bakanı Von der Leyen'in bir resminden parmak izinin kopyasını çektiği bildirildi.
14 Aralık operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Fethullah Gülen için mahkeme ilk adımı attı. Emniyet'e Gülen'in yakalanması için resmi başvuru yaptı. Emniyet ise o
Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, Ankara ile ilişkilerin düzeltilmesi şartı olarak "Türkiye Mısır'ın içişlerine müdahaleden uzak durursa olumlu ilişkilere her zaman hazırız’ m
İstanbul bu gece yarısından sonra kar yağışı ve fırtınanın etkisi altına girecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kar alarmı verdi. Tuzlama ve itfaiye ekibini hazırlayan AKOM, 9
Kamerun ordusunun, ilk kez savaş uçağı kullanarak Boko Haram grubuna yönelik düzenlediği operasyonda, 41 militanın öldürüldüğü açıklandı.
Şırnak'ta HÜDA-PAR üyesi bir kişinin evine yüzleri maskeli bir grup tarafından molotofkokteylli saldırı düzenlendi.
Danıştay, Gülen'in yeşil pasaportunu iptal eden Erzurum Valiliğinin kararını hukuka uygun buldu. Yerel mahkeme daha önce valiliğin işlemini bozmuştu.
İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos, Beykoz sahilinde bir teknenin batmasına neden oldu. Kuvvetli lodosun etkisiyle Kadıköy'de de köprü çöktü. Yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor.
Yunanistan ile İtalya arasındaki seferini yaparken yangın çıkan feribotta ölü sayısı 7'ye yükseldi. Tahliye işleminin tamamlandığı feribotta 53'ü Türk 419 kişiye ulaşıldı.
Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, "Ergenekon'da kumpas" iddiaları ile ilgili "müşteki" sıfatıyla ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.