Sosyal Medya

Güncel

Şehit polis için tören düzenlenecek

Sultanahmet'teki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Turizm Şube Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memuru 33 yaşındaki Kenan Kumaş için bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlenecek.



Turizm Åžube MüdürlüÄŸü'ne yönelik bombalı saldırıyı gerçekleÅŸtiren ve hayatını kaybeden kadın olay yerine birisi çantasında, birisi paltosunun cebinde, birisi de elinde olmak üzere 3 el bombasıyla geldi.

Nöbet kulübesine yaklaÅŸan kadın, elindeki el bombasının pimini çektiÄŸi sırada polis memuru Kenan KumaÅŸ ateÅŸ etti. Saldırıda kadın olay yerinde, polis memuru KumaÅŸ ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trabzon doÄŸumlu 33 yaşındaki polis memuru Kenan KumaÅŸ'ın, iki yıl önce evlendiÄŸi, iki aylık bir kızı olduÄŸu öÄŸrenildi.

 

Polis memuru Kenan KumaÅŸ için bugün Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü'nde tören düzenlenecek.

Bu arada Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü'nün son bir yılda terör örgütlerine yönelik 65 operasyon düzenlediÄŸi öÄŸrenildi. KumaÅŸ'ın kentte son bir yılda terör saldırılarında ÅŸehit olan tek polis olduÄŸu belirtildi.

Åžehit polisin Trabzon'daki evinde gözyaşı hakim

Åžehit olan polis memuru Kenan KumaÅŸ'ın (33) Trabzon'daki baba evinde gözyaşı hakim.

Åžehit haberi üzerine KumaÅŸ'ın Bahçecik Mahallesi'nde oturan ailesi büyük üzüntü yaÅŸadı, eve Türk bayrakları asıldı.

Åžehit polis memuru KumaÅŸ'ın akrabası Åženol Ä°nci, yaptığı açıklamada, Kenan KumaÅŸ'ın yaklaşık 5 yıllık polis memuru olduÄŸunu söyledi.

KumaÅŸ'ın 2,5 yıl önce evlendiÄŸini ve 2 aylık bir kız çocuÄŸunun olduÄŸunu ifade eden Ä°nci, "EÅŸi Trabzon'da doÄŸum yaptı. Çünkü Kenan, çocuÄŸunun nüfus kağıdına 'Trabzon' yazılmasını istiyordu" dedi.

KumaÅŸ'ın fizik öÄŸretmeni olduÄŸunu ve 3-4 yıl özel dershanelerde öÄŸretmenlik yaptıktan sonra polislik mesleÄŸini seçtiÄŸini ifade eden Ä°nci, "Milletimizin başısaÄŸolsun, terörü lanetliyorum" diye konuÅŸtu.

KumaÅŸ'ın ÅŸehit düÅŸtüÄŸü haberi üzerine babası Ahmet KumaÅŸ, kardeÅŸi ve iki dayısının cenazeyi almak için Ä°stanbul'a gittiÄŸi öÄŸrenildi.

KumaÅŸ'ın cenazesinin Ä°stanbul'da yapılacak iÅŸlemlerin ardından Trabzon'a getirileceÄŸi ve Tonya ilçesine baÄŸlı Ä°skenderli Mahallesi'nde defnedileceÄŸi öÄŸrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.