Batman'da merkeze bağlı İkiztepe Köyü Mezarlığı'nda bulunan 23 mezar taşının, üzerinde PKK propagandası içeren yazılar bulunduğu gerekçesiyle sökülmesine karar verildi.
Musul'da IŞİD, 'ahlaksızlık bayramı' olarak nitelendirdiği 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayanları, 'kafalarını kesmekle' tehdit etti.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'un üvey kardeşi Kim Jong-Nam, Malezya'da öldürüldü.
Ukrayna'nın doğusunda Rusya yanlısı ayrılıkçı gruplarla hükümet kuvvetleri arasındaki çatışmalar artarken, Rusya'nın Ukrayna sınırındaki askeri birlikleri ve genel olarak Batı bölg
İstanbul Alperen Ocakları üyeleri, kültürel yozlaşma faaliyetleri yürüttükleri gerekçesiyle evlilik programları hakkında RTÜK'e şikayette bulundu.
Mali darboğazdaki Yunanistan, vadesi gelen borçlarını ödeme güçlüğü yaşıyor, "kurtuluşu" Rothschild Ailesi'nde arıyor..
MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat, son verileri ve analizlerini paylaştı. İşte HDP, Hüda Par, Saadet ve BBP yönetimi ve tabanının referandum konusundaki tercihleri.
15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili 91 Hava Harp Okulu öğrencisi ile 2 subay hakkında açılan davada, tutuklu 48 askeri öğrencinin tahliyesine karar verildi.
Kanal D yönetimi, Twitter hesabından 20 madde ile referandumda neden 'Hayır' oyu kullanacağını açıklayan İrfan Değirmenci'nin görevine son verdi.
Dolar/TL küresel piyasalarda azalan dolar talebinin desteği ile 3,64'ün altını gördü. .
FETÖ/PDY'nin "Selam Tevhid" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasına yönelik soruşturmanın yargı ayağını oluşturan ve binlerce kişi hakkında usulsüz dinleme kararı vermekle suçlanan
İlçenin bazı bölgelerinde 10 gündür etkili olan kötü koku nedeniyle çocuklarını okula gönderemeyen bazı veliler, duruma tepki gösterdi.
TŞOF Başkanı Apaydın, sahte plakaları engellemek amacıyla plaka basımında kullanılan mühürlerin Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde bastırılmasına yönelik müracaatta bu
Arap Birliği, İsrail'in, ezanın belli saatlerde hoparlörle okunmasına yasak getiren yasa tasarısını onaylamasını kınadı
Başörtülülere karşı kin kusan Almıla Kursar'ın hakimlik sorgusunda "Benim de başörtülü arkadaşlarım var" dediği öğrenildi.