Başbakan Yıldırım, "Türkiye'nin zenginleşmesi, büyümesi için özel sektörün önünü açmak gerekir. Başka hiçbir şeye lüzum yok." dedi.
Muğla'nın Bodrum ilçesine 12 mil mesafedeki Kilimli adasını ziyaret eden Yunanistan Başbakanı Çipras, komşu ülkelere barış mesajı gönderdi.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Die Welt gazetesi Türkiye muhabiri Deniz Yücel cezaevinde kaldığı sürece Türkiye'ye silah ihracatına onay vermeyeceklerini ifade etti.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Almanya'nın PKK'ya karşı attığı son adımları memnuniyetle karşılıyoruz . Aynı şekilde Adil Öksüz'ün aranan kişiler listesine alınması da bunun bi
Yunanistan Başbakanı Çipras'ın Kilimli adasına geleceğinin bildirilmesi üzerine 1 Türk savaş gemisi, 1 hucum botu ve 3 sahil güvenlik ekibi Kardak kayalıkları etrafında konuşlandı.
Rusya Merkez Seçim Komitesi, başkanlık seçimleri için Ayna Hamzatova'nın adaylığını kabul etmedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Nevşehir İl Kongresi'nde konuştu.
20. yüzyılın en çok bilinen yapıları arasındaki Opera Evi, turistlerin görmeyi en çok istediği mekan olarak öne çıkıyor.
Selahattin Demirtaş'ın HDP Eşbaşkanlığına yeniden aday olmayacağının duyurulmasının sonra, yerini alması olası isim olarak HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen'in konuşulduğu iddia edildi.
Başbakan Yıldırım, bir babanın kızlarını pompalı tüfekle öldürmesinin ardından inceleme başlattı.
Cumhuriyetçi Parti'nin liberteryen kanadının önemli isimlerinden Ron Paul, ABD'nin ani ve dehşet verici bir sona doğru sürüklendiğini söyledi.
Suriye başta olmak üzere 'savaş'ın bulunduğu birçok noktada İran dendiğinde akla gelen önemli askeri unsurlardan biri olan Devrim Muhafızları, ülkede başlayan protestolar sonrasında 'iç
Trump'ın 'Gazap ve Öfke: Trump'ın Beyaz Sarayı'nın İçinde' isimli kitabını yasaklatmaya çalıştığı Michael Wolff, ABD Başkanı'na cevap verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmanlı hanedanının Fransa'da ikamet eden üyelerini ağırladı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile telefon görüşmesi yaptı.