Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha yeşil bir Türkiye için kaleme aldığı mektup, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 23 milyon haneye yollanacak.
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığının Basın Sözcüsü Hikmet Hacıyev, ABD'nin Kongre binasında, tanınmayan Dağlık Karabağ Cumhuriyeti için etkinlik düzenlenmesine ve rejim Başkanı Bako
Genelkurmay Başkanı Org. Akar Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Sadece PKK değil, aynı zamanda terör örgütü DEAŞ da bölgeden temizleniyor" dedi.
Medyada Nurettin Yıldız'a karşı başlatılan linç kampanyası sonrasında 'Fetva' konusunu yazan Murat Bardakçı kendisine yönelik tepkiler nedeniyle ikinci bir yazı daha yazdı. Özellikle Fa
İçişleri Bakanlığı son dönemde UBER uygulamasıyla gündeme gelen ‘yetkisiz yolcu taşımacılığı’ tartışmalarının ardından harekete geçti. Hazırlanan yeni kanun tasarısına göre
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in askeri ve teknik işbirliğinden sorumlu yardımcısı Vladimir Kojin, Türkiye'nin isteği üzerine bu ülkeye S-400 hava savunma sistemi teslimatına ilişki
Dünya Uluslararası Pediatri Kurumu (IPA), mülteci çocuklara yönelik hizmetlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Uluslararası Barış Ödülü" verme kararı aldığını aç
Dışişleri Bakanlığı, Almanya’da ırkçı ve İslam karşıtı kesimler ile PKK terör örgütünün Türk camilerine yönelik saldırılarını kınadı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bir belgeselde "Bana, Ukrayna'dan İstanbul'a gitmekte olan bir uçağın kaçırıldığı, hava korsanının Soçi'ye inmek istediği söylendi" diyerek o yolc
Haber Türk yazarı Serdar Turgut bir süredir Türkiye - ABD arasında yapılan görüşmelerin içerinin ne olduğunu köşesinden sordu.
Milliyet Gazetesi yazarı Özay Şendir Cuhurbaşkanı Erdoğan'ın torununun sessiz sedasız TRT ekranlarına çıkmasını yazdı.
Yeni Akit Yazarı Ali Osman Aydın son dönemde Kanal D'nin Nureddin Yıldız'a yönelik karalama politikası ve yayın politikası arasındaki tutarsızlığı yazdı.
Yeni Şafak Yazarı Yasin Aktay Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan İslam'ın Güncellenmesi meselesini yazdı.
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Kuzey Kore ile diplomatik görüşmelere ilişkin konuşmaktan kaçınarak, 'Trump-Kim toplantısı öncesinde konuşmak doğru olmaz' ifadelerini kullandı.
İstanbul'da, 3 sene ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunanların yakalanması amacıyla il genelinde 2 bin adrese düzenlenen 'Kangal Pençesi' operasyonunda, 287 kişi gözaltına alındı.