Trump'ın İran kararını açıklamasına saatler kala, Almanya, Fransa ve İngiltere elçileri Brüksel'de İran Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüştü. AB ülkelerinin elçileri, görüş
Başbakan Yardımcısı Işık, Türkiye'nin aslında dünyanın merkezinde olduğuna işaret ederek, bu coğrafyada bulunmanın getirdiği riskleri fırsata çeviren iyimser insanlar olduklarını ak
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret eden Almanya'nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Bakanı Roth, 24 Haziran seçimlerini yakından takip edeceklerini söyledi. Roth, AKP ve HDP arasında sı
Aile ve çocuk dostu yapım ve dizileri yayımlayan kanallara teşvik ödülü, bu yapım ve dizilere ise aile ve çocuk dostu yapım ve dizi unvanı verilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün TSK arşivi tamamıyla açılmıştır incelemeye hazırdır, Cumhurbaşkanlığı arşivi hazırdır, yüreği yeten varsa gelsin" dedi.
Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir araştırma, Başkan Trump ve ekibine olan güvenin giderek düştüğünü gösterdi.
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, 'Dumankaya ile ilgili Alman bir firma ile anlaşmak üzereyiz. Dumankaya'daki mağduriyeti 10 gün içinde çözeriz' açıklamasında bulundu
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Ambargolar altında ya da değil, kendi ayaklarımızın üzerinde durmalıyız" dedi.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesi talebine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den olumlu yanıt geldi.
Ermenistan'daki parlamento seçimlerinde muhalif lider Nikol Pashinyan, Başbakan seçildi.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesi talebine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den olumlu yanıt geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ey batı, siz bizim kutsal kitabımıza saldırdıkça biz sizin kutsallarınıza saldırmayacağız, biz sizler gibi aşağılık değiliz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobiliyle ilgili detayları cuma günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklayacak.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, olası Münbiç operasyonuyla ilgili "Görüşmeler sürüyor, ABD ile diplomasiyi sürdüreceğiz." dedi.
Venezuela ziyaretinde konuşan Filistin Devlet Başkanı Abbas, "Bu kıtadan bazı ülkelerin (Latin Amerika) büyükelçiliğini Kudüs'e taşımayacağını umuyorum. Bu uluslararası hukuka aykır�