Japonya’daki Fukuşima Nükleer Santrali’nde yaklaşık 100 tonluk radyoaktif su sızıntısı olduğu belirlendi. Sızan suyun, okyanusa karışmadığı açıklandı.
Suriye’nin kuzeydoğusundaki Haseke kentine bağlı Guveyran bölgesinde kuşatmanın kaldırılması için muhalifler ile rejim güçleri arasında ateşkes anlaşması yapıldı.
Suriye'deki silahlı muhalifler ile rejime bağlı güçler başkent Şam’ın kırsalında kuşatma altındaki bölgelere insani yardımların girişi için anlaştı, çekilen fotoğraflarda tarafla
Pakistan, barış görüşmelerinin çökmesinin ardından Taliban sığınaklarını bombaladı. İslamabad, hava operasyonunda 15 kişinin öldüğünü açıkladı.
Ukrayna Cumhurbaşkanı Yanukoviç 'ateşkes' ilan ederek protestocularla doğrudan görüşmelerin başladığını duyurdu. Ateşkesi doğrulayan muhalefet liderleri, Yanukoviç'ten meydana saldır�
Irak'ta tecavüz ettiği 14 yaşındaki kızı ve ailesinin üç ferdini öldürmek suçundan mahkum olan eski ABD askeri hücresinde kendini astı.
Van'da bir buçuk yaşındaki Muharrem'in ölümüyle ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanlığı, iki görevliye disiplin cezası verildiğini, görev yerlerinin değiştirileceğini duyurdu.
2013 yılında sadece 31 Suriyeliyi ülkeye kabul eden ABD, insan hakları kuruluşları tarafından eleştiriliyor. Felek Zubi, ülkedeki az sayıda Suriyeli mülteciden biri.
Sosyal paylaşım sitesi Facebook, mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı dört milyar doları nakit olmak üzere 19 milyar dolara satın alma konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı.
Hükümetle bağlantılı insan hakları örgütü başkanı, son iki yılda 478 Hintli işçinin ölümünün “normal” olduğunu söyledi. 1.8 milyon nüfuslu Katar’da 500 bine yakın Hintli yaş�
İstanbul'da yoğunlaşan sis bu sabah da deniz ve hava trafiğini aksatırken, etkisi azalmaya başladı. Boğaz'da şehir hatları seferleri yapılmaya başlandı.
17 Aralık sürecini Yeni Şafak'a değerlendiren Etyen Mahçupyan çarpıcı tespitler yaptı: "Hizmet Hareketi emniyet ve yargıda hayal edemediği bir güce kavuştu. Bu güç cemaat içinde bazı
Irak'ta Şii lider Mukteda Sadr'ın siyasetten çekildiğini açıklamasının ardından istifa eden 19 milletvekilinin istifalarını geri çektiği ve siyasi hayata geri dönme kararı aldığı bel
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Rusya'yı Suriye'deki iç savaştaki rolüne dair sert bir dille eleştirdi. Kerry, Rusya’nın Esad yönetimine daha fazla silah temin etmemesi gerektiğini belir
İran, Rusya ile petrol anlaşması üzerine pazarlıklar yürütüldüğünü açıkladı. Tahran'a petrol ambargosu uygulayan Batılı ülkeler endişeli.