İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatması hedeflenen 3. Köprü'de Anadolu ve Avrupa yakaları birleşmek üzere..
Somali’de faaliyet gösteren silahlı grup Eş Şebab, 2 Şubat’ta Mogadişu’dan Cibuti’ye hareket eden Daallo Havayolları’na ait yolcu uçağındaki bombalı saldırıyı üstlendi. Örgüt, he
Cizre'de terör operasyonlarının başarılı bir şekilde sonlandırmasının ardından, HDP Eş Başkanı Demirtaş "savaş suçu işlendiği" iddiasını sürdürdü. "Halkın katledildiğini" sav
İngiltere Dışişleri Bakanı, Rus hava saldırılarında binlerce sivilin hedef olduğunu ve Rusya'nın uluslararası insan hukukunu ihlal ettiğini söyledi
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed'in danışmanı, Şam'daki ofisinde Reuters ajansının sorularını yanıtlayan Buteyna Şaban, hedefinin Halep'i almak ve 'Türkiye ile sınır hattının güvenl
Bosna iç savaşında Boşnaklar'ı hedef alan soykırım suçlarında rol oynadığı ve savaş suçu işlediği gerekçesiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Bosnalı Sırp general Zdravk
Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Davutoğlu'nun hedefinde Rusya vardı. Davutoğlu "Suriye'ye atılan her bir bombanın nereye düştüğünün bilgisi elimizde" dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP Grup Toplantısı’nda, son gelişmeleri değerlendirerek, 'Hedef Suriye’den sonra Türkiye’dir' dedi.
Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, Brezilya’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’na Suudi Arabistan’ın katılımı konusunda Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ni (IOC) uyardı.
Kocaeli'de yerel bir gazetenin İzmit Fevziye Camii'si müezzini hakkında yaptığı habere tepki gösteren cami cemaati, yaptıkları basın açıklamasıyla müezzine destek verdi.
Bosna'daki başörtüsü yasağının ülkede sadece Müslüman kadınları, yani çoğunluk olan Boşnak etnisitesinden olan hanımları hedef aldığı ve onları kurulu yapının dışına itme etm
TSK’nın 3 Şubat’ta PKK terör örgütünün hedeflerine F4 ve F16 uçaklarıyla sınır ötesi hava harekatı düzenlediği açıklandı.
Malezya'nın Cohor eyaletindeki "İskender Malezya" endüstri bölgesi "helal ekonominin merkezi" olmayı hedefliyor.
Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetiminde olan Anadan ilçesine düzenlediği hava saldırıları sonucu 6 sivil öldü, 16 kişi yaralandı.
Aylardır Suriye'de sivil hedefleri havadan, denizden ve karadan bombalayan Rusya, şimdi de Türkiye'nin Suriyeli sivilleri bombaladığını iddia etti.