CHP Parti Meclisi seçiminin resmi sonuçları belli oldu. Ünal Çeviköz ile Eren Erdem arasında kura çekildi. Kura sonucu Çeviköz PM'de kaldı.
Türkiye'nin yüzde 87'inin Avrupa için 'Osmanlı'yı nasıl parçaladılarsa, Türkiye'yi de aynen o şekilde parçalamak istiyorlar' görüşüne sahip olduğu belirtildi.
NATO ve Avrupa Birliği kurucu üyeleri arasında yer alan Belçika’nın, terör örgütü YPG’ye verdiği gizli destek ülkede bomba etkisi yarattı. Askeri İstihbarat’ın Brüksel’de YPG yönet
Arif Sağ'ın 'solculuk' eleştirilerinin ardından Yavuz Bingöl, Sağ'ı elitçilik yapmakla, halkı küçümsemekle suçladı.
Terör örgütü PYD/PKK, Suriye'nin Haseke ve Aynularab gibi bölgelerinden 500 kadar teröristi, "sivillerin dayanışma ziyareti" adı altında Afrin'e geçirdi. Terör konvoyunun geçtiği bölged
İngiltere'nin Brexit konusundaki belirsiz tavrı AB'yi de kararsızlığa sürüklüyor. AB'nin geleceğinin görüşüldüğü Strazburg'daki toplantıda Başkan Juncker'in müzakereci Guy Verhofsta
Michigan Üniversitesinde yapılan araştırmalara göre, loş ışıkta uzun süre zaman geçirmek beynin yapısını değiştirip, öğrenme ve hatırlama kabiliyetine zarar verebiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gözümüzün önünde yalanla, dalavereyle, ayak oyunlarıyla, diplomatik sahtekarlıklarla 5 milyon metrekarelik vatanımız adeta talan edildi, geriye kala kala 780 bin k
Sadece Kaşgar’da binlerce insanın bu nedenle gözaltına alındığı ifade edilirken, 100 binden fazla Uygur Türkü Müslümanın buna maruz bırakıldığı değerlendiriliyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), İdlib'de gözlem noktasına yapılan saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 5 asker ve 1 sivil görevlinin yaralandığını açıkladı.
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon Sözcüsü Eric Pahon, Türkiye’nin Afrin'deki terör unsurlarına yönelik devam eden Zeytin Dalı harekâtıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Pahon ''Türklerin
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, ''Her ikisinin de başkentleri Kudüs olan Filistin ve İsrail devletleri görmek istiyorum.'' dedi.
ABD, DEAŞ'a karşı yürütülen operasyonların azalması üzerine Irak'taki kuvvet bileşiminde çatışma gücünden asayiş gücüne doğru bir değişim yapacağını açıkladı. Pentagon Sözc
Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi temaslarda bulunmak için gittiği İtalya’nın başkenti Roma’da İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella ve Başbakan Paolo Gentiloni ile görüştü.
Suriye'nin İdlib bölgesinde görev halinde olan Türk Silahlı Kuvvetleri konvoyuna Halep'in Iys bölgesinde rejime bağlı milisler tarafından ateş açıldığı iddia edildi.