Rusya'nın Suriye'deki hedefleri vurmak için Hazar Denizi'ndeki bir savaş gemisinden gönderdiği füzelerden dördünün İran'a düştüğü bildirildi.
Japon elektronik üretim şirketi Toshiba'nın İş Geliştirme Yöneticisi Toyoaki Fujita, Türkiye'nin nükleer santral projesinde yer almak istediklerini açıkladı.
TSK, devriye uçuşu yapan F-16 uçaklarının Suriye tarafından füze savunma sistemleri tarafından taciz edildiğini açıkladı.
Rusya Savunma Bakanı, Hazar Denizi’ndeki Rus savaş gemilerinin Suriye’deki IŞİD mevzilerine 26 füze fırlattığını söyledi. Putin ise, Fransa Cumhurbaşkanı ile yaptığı bir görüşmede
Rus savaş uçaklarının Türk hava sahasını ihlali ve F-16’ları tacizi, hava savunma gücümüzü yeniden tartışmaya açtı. Bu alanda son yıllarda başlayan önemli projeler olsa da eksikler
Genelkurmay, ‘milliyeti tespit edilemeyen’ MIG-29 uçağının ve Suriye’de konuşlu SA füze sistemlerinin 8 tane Türk F-16’sını dün taciz ettiğini duyurdu.
Ortadoğu'nun en büyük mülteci kampı Ürdün'deki Zaatari'de yaklaşık 1000 Suriyeli çocuk haftalık futbol eğitiminden geçiyor. Çocuklar, savaşın etkilerini kısa bir süre de olsa futboll
Selahattin Demirtaş, Frankfurt'ta yaptığı konuşmada 'Kürtler bu ülkeye ne kattı diyenler iyi duyun' dedi...
ÖSO Şukur Gab Tugayı, Rus subaylar ile Esed rejim subaylarının toplantı yaptığı bir esnada TOW tanksavar füzesiyle saldırı düzenlediğini ve birçok subayı öldürdüğünü açıkladı.
BM, Suriye'de ateşkes sağlanan Zebadani, Madaya, Fua ve Kafarya bölgelerine yapacağı insani yardımı son günlerde artan çatışmalar nedeniyle askıya aldığını duyurdu.
Dağlık Karabağ üzerindeki hakimiyet çatışmalarında artan tansiyon Rusya’nın çıkarlarına hizmet ediyor ve ez kaza savaş çıkma tehlikesi ise kapıda.
Türkmen nüfusun yoğun olduğu bölgelerden Bayırbucak'ta Esed rejimine karşı savaşan Türkmen Komutan Ömer Abdullah, Rus uçaklarının Türkmen bölgelerini de vurduğunu söyledi.
Suriye'nin en üst düzey liginde futbol oynarken Türkiye'ye sığınan Abdullah ve Yusuf, Kilis'teki konteyner kentte eski günlerine döneceği günün hayalini kuruyor.
Bugün 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü. Türkiye, 2014 yılı itibariyle artık yaşlı bir ülke. 65 ve daha yukarı yaştaki nüfusun oranı yüzde 8’e dayandı. Türkiye’de yaşlı yoksul oranı
Başbakan Davutoğlu, AB’ye Suriyeli mülteciler için Cerablus-Azez arasında 100 bin nüfuslu 3 şehir kurmayı teklif ettiklerini açıkladı