Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, "Şahdeniz 2 projesinin yüzde 93'ü, Güney Kafkas Boru Hattı'nın yüzde 85'i, TANAP'ın yüzde 72'si tamamlanmış durumda." dedi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, YPG'nin DEAŞ ile Rakka konusunda anlaştığını ve DEAŞ militanlarına Rakka'dan çıkmaları için koridor açtığını söyledi.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, görev süresi boyunca, çocukların camilerde daha fazla vakit geçirmesinin önünü açacak projeler geliştiren bir din adamı olarak dikkat çekti.
Sokak trafiğe kapatılırken çevredeki binalar da boşaltılıyor
'Yurtta Sulh Konseyi' İstanbul yapılanmasını da kapsayan İstanbul'daki darbe ana davasına katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yaptığı yaptığı açıklamada,
Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı emekli Albay Üçok, FETÖ üyesi darbeci askerlerin mahkemeleri sulandırmaya çalıştıklarını belirtti.
Dünya Bankası Jeotermal Enerji Uzmanı Fridriksson,"Türkiye'nin son 10 yılda jeotermal enerjiden elektrik üretim kapasitesini artırıp dünyada ilk 7 ülke arasına girmesi bir başarı öyküs�
Örgütün Avrupa sorumlusu, Fransa'da OHAL kapsamında terörle mücadele bahane edilerek barışçıl protestoların engellendiğini ifade etti.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de yabancı elçilikler ve Başkanlık Sarayı'nın olduğu bölgede büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada 54 kişi öldü, 320 kişi de yaralandı.
DSÖ'ye göre, dünyada günde 10-15 milyar sigara satılırken, her yıl 7 milyondan fazla kişi tütün tüketimi nedeniyle hayatını kayberdiyor
Derin Tarih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan hakkında, mayıs ayında dergide yer alan yazı dolayısıyla, ''Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret'' suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yı
Adana’daki MİT TIR’ları ihaneti hafızalardaki yerini korurken benzer tezgah 15 gün önce Mardin’de kuruldu. FET֒cü kamikaze binbaşının plakasını vererek yaptığı ihbardan MİT aracı
Türk Akım boru hattında çalışacak dev boru döşeme gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçiş yapıyor. Geçiş nedeniyle gemi trafiği çift yönlü askıya alındı.
Rusya'nın, terör örgütü DEAŞ hedeflerine Suriye'de Cruise füze fırlattığı öğrenildi. Rusya'nın füze fırlatmadan önce Türkiye, İsrail ve ABD'ye haber verdiği kaydedildi.
Kitle anlamak yerine kendisine anlatılan “hikaye”lerden birine teslim olup o hikaye içinde yaşamanın konforuna sığınmak ister.