Örgüt, Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleri ile ilgili bir açıklama yaptı ve şunları söyledi: 'Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleriyle toplantı yaptığımız doğru değil.'
Gülen'in darbe için verdiği talimat ortaya çıktı: “2 bin kişiyi almadan düzelmez bu işler, seçimle falan olmaz. Saraya yürüyüp, o adamı taşlayıp, indirmeden düzelmez...”
Sultan 2. Abdülhamid'in üçüncü kuşak torunu Harun Abdülkerim Osmanoğlu ile eşi Farizet Osmanoğlu, TRT'de yayımlanan Payitaht oyuncularını iftar davetinde ağırladı.
Diyarbakır'ın 6 ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 1,5 tonu toprağa gömülü olmak üzere 4 ton 710 kilogram esrar bulundu.
Eski Meclis Başkanı Arınç, Ankara'da açacağı ofiste arabuluculuk yapmaya başlayacağını açıkladı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nce (ÇOMÜ) Hakan Şükür'e verilen fahri doktora unvanı geri alındı.
Suudi Arabistan Krallığı, Veliaht Prens Muhammed bin Nayif'in yerine Kral Selman'ın oğlu Muhammed bin Selman'ın getirilmesi yönünde karar aldı
Mustafa Kutlu / Yeni Åžafak
İbrahim Tenekeci / Yeni Şafak
Taha Kılınç / Yeni Şafak
Yeni Åžafak / Fatma BARBAROSOÄžLU
Amerikan F15-E savaş uçağının Suriye’de "rejimi yanlısı" olarak tanımladığı İran yapımı Şahid-129 tipi ikinci bir İHA'yı düşürdüğü bildirildi.
Irak Türkmen Cephesi Başkanı Salihi, "Irak'ın bölünmesine karşı olduğumuz için Kürt siyasi partilerine yakınlıklarıyla bilinen taraflarca ağır baskılara maruz kalıyoruz." dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, 'Bütün birliklerdeki toplu yemek işlerini gözden geçiriyoruz. İaşe alımlarıyla ilgili yeni bir sistem devreye girecek. Böylece, kalitesi sıkıntılı olan mall
Amerikan F15-E savaş uçağının Suriye’de "rejimi yanlısı" olarak tanımladığı İran yapımı Şahid-129 tipi ikinci bir İHA'yı düşürdüğü bildirildi.