Maliye Bakanı Naci Ağbal, asgari ücretin 1.404 TL'nin altına düşmemesi için yasal düzenleme yapıldığını söyledi.
MEB Müsteşarı Tekin, 'Ülkemizde yaklaşık 1 milyon okul çağında Suriyeli çocuk bulunuyor. Biz bunlardan yaklaşık 600 binine temel hak ve hürriyetlerden bir tanesi olan eğitimi alma imkan�
Arap Birliği, Filistin'in Uluslararası Polis Teşkilatı'na (INTERPOL) üye olmasını memnuniyetle karşıladı.
Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Adramytteion Antik Kenti'nde, bin iki yüz yıllık ikinci kilise keşfedildi.
AK Parti Sözcüsü Ünal, ana muhalefet partisi sözcüsünün yaptığı açıklamalarla ilgili,"Her kafadan bir ses çıkan bir siyasi partinin AK Parti'ye ders vermesi söz konusu değil" dedi.
Almanya Şansölyesi Angela Merkel, koalisyon hükümeti için çalışmalara başladı.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Mamak 28. Piyade Tugay Komutanlığına bağlı tank taburu personelinin katıldığı eylemlere ilişkin görülen davada FETÖ sanığı eski öğretmen yüzba�
İstanbul'un bir çok ilçesinde etkili olan sağanak kenti teslim aldı. Trafik durma noktasına gelirken, Meteoroloji yeni uyarı yaptı. Marmara ve Kuzey Ege’de yarın fırtına bekleniyor.
25 Eylül’de yapılan referandumun kesin sonuçları açıklandı.
Eski Kerkük Valisi Necmeddin Kerim, Irak Ordusu'nun kente girmesine izin vermeyeceklerini açıkladı.
Abdullah Gül'ün yaverliğini de yapan Bolu 2'nci Komando Tugayı eski komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
MHP lideri Devlet Bahçeli, Kuzey Irak'taki referanduma ilişkin, "Barzani ateşle oynadı, yanmayı da göze aldı" açıklamasında bulundu.
Danıştay'ın, Bakanlar Kurulu'nun sürekli yaz saati uygulanmasına ilişkin kararının yürütmesini durdurduğu belirtildi.
Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani; "Petrol boru vanası Türkiye'nin elindedir. Ama Türkiye ile imzalanan bir anlaşmamız var. Tam tersine biz doğalgaz borusu döşeme ç
Eski Başbakan Davutoğlu dün akşam Makedonya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi